Ocho Rios letovanje

Last minute Ocho Rios – aranžmani za Ocho Rios letovanje: Ocho Rios je grad na severnoj obali Jamajke. Ovaj grad je nekada bio ribarsko selo, a danas je atraktivna turistička destinacija koju posećuju turisti iz svih krajeva sveta. Kako je po verovanjima baš u okolini ovog grada Kolumbo prvi put naišao na kopno, Ocho Rios je veoma tražena destinacija za letovanje.

Kada je u pitanju Ocho Rios last minute ponude su prava mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Ocho Rios first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi letovanje u Ocho Riosu na Jamajci. Ukoliko ste za letovanje 2019 odabrali egzotičnu Jamajku i želite da se odmorite, opustite i provedete, Ocho Rios je pravo mesto za vas. Na našem sajtu možete pronaći brojne ponude za sjajne ponude koje podrazumevaju Ocho Rios aranžmani.

Ocho Rios smeštaj – gde odsesti?

Aranžmani za Ocho Rios obuhvataju uglavnom i prevoz i smeštaj, te brigu o apartmanima, hotelima i prevozu možete prepustiti drugome. Za sve koji se opredele za Ocho Rios hoteli su savršen izbor smeštaja na ovom ostrvu. Odlična hotelska usluga je zagarantovana, a hoteli mogu biti locirani na samoj obali, te vam pogled iz sobe može biti pogled na neku od plaža Ocho Riosa.

Ocho Rios atrakcije – šta videti u Ocho Riosu?

Za ovaj grad na Jamajci se vezuje verovanje da je baš tu prvi put Kolumbo naišao na kopno, te u Ocho Riosu možete posetiti poznati Kolumbo park i videti pomorske artefakte i španske kolonijalne zgrade. Ronjenje i drugi sportovi na vodi nude se u blizini grada. Ono što je turistima veoma interesantno i zanimljivo je mogućnost da plivaju sa delfinima, te im slike sa ovim životinjama predstavljaju jednu od najlepših uspomena sa Jamajke.

Plaže u Ocho Riosu su glavni razlog zbog kojeg se turisti odlučuju za ovaj deo Jamajke. Bamboo Beach Club je jedna od najpoznatijih plaža koja predstavlja pravu oazu u kojoj možete uživati u muzici, odličnoj hrani i i dobrim vibracijama. Ocho Rios je veoma pogodan za snimanje filmova zbog svoje prirode i izleda, te su se brojni delovi kultnog filma Džejms Bond snimali baš u predelima ovog grada na Jamajci.

Pretraga

Destinacija

  • Ocho Rios

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.