Antigua and Barbuda letovanje

Antigua and Barbuda letovanje – Antigua and Barbuda plaže: Antigua and Barbuda je ostrvska država smeštena na granici između Karpiskog mora i Atlantskog okeana. Tropska klima, bujne prašume i bajkovite plaže su najjači aduti ovog ostrva koje privlači ogroman broj turista, ali i pored toga uspeva da zadrži prirodnost svojih atrakcija i lepota. Ronjenje, jedrenje i plivanje imaju posebno značenje ukoliko ih praktikujete na ovoj destinaciji, s obzirom na kristalno čistu vodu i raznovrsne, ali druželjubive morske vrste koje možete videti tokom ronjenja.

Oni koji posete karipsko letovalište Antigua and Barbuda letovanje navode kao glavni povod za putovanje, uz napomenu da letnji odmor na ovakvom mestu ima potpuno drugo značenje u odnosu na urbana svetska letovališta i skupe hotele. Ukoliko planirate letnji pohod na Antigua and Barbuda aranžmani će vam pružiti mogućnost da upoznate sve njegove lepote, a aktuelne ponude na našem sajtu možete potražiti već sada.

Antigua and Barbuda plaže i atrakcije

Kada je u pitanju Antigua and Barbuda plaže na ovom ostrvu su karakteristične zbog najfinijeg belog peska i azurne boje mora koja ostavlja bez daha. Najzanimljivije u vezi sa plažama ovog ostrva jeste to da ih ima tačno 365, zbog čega lokalno stanovništvo često u šali navodi kako svakog dana u godini ima na raspolaganju novu plažu.

Osim plaža, Antigua and Barbuda mogu da ponude i mnoge atrakcije, među kojima se izdvajaju vidikovci, tvrđave, prirodni parkovi, a najlepše istorijske priče o ostrvu ćete čuti od lokalnih vodiča, koji sa turistima rado oiblaze ostrvo ukazujući im da njegove najlepše delove.

Antigua and Barbuda smeštaj

Kada posetite Antigua and Barbuda smeštaj će biti najmanji problem, jer ostrvo raspolaže sa velikim brojem vila i apartmanskih kompleksa u kojima se možete smestiti. Karipska ostrva nisu poznata po urbanim hotelima tipičnim za moderna letovališta, već po vilama koje se po uređenju potpuno uklapaju u rajski ambijent i sliku prirode koja je na ovom ostrvu nestvarno lepa. Sve vile nude maksimalan komfor i uživanje, a mnoge od njih poseduju i bazene, parkove i druge sadržaje koji će učiniti svaki vap trenutak ispunjenim i zabavnim.

Kada je u pitanju Antigua and Barbuda letovanje predstavlja mogućnost da Karibe upoznate preko jednog od najlepših ostrva u njegovom arhipelagu, a sve što treba da uradite jeste da potražite raspoložive ponude za Antigua and Barbuda, i prepustite se jednoj od najlepših destinacija na svetu.

Pretraga

Destinacija

  • Antigua and Barbuda

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.