Karibi putovanje

Karibi putovanje – aranžmani: Karibi su grupa ostrva koja se nalaze u Karipskom moru. Ova ostrva protežu se od Floride na severu do Venecuele na jugu. Karibi se sastoje od preko 7.000 različitih ostrva, a podeljeni su u 25 teritorija koje predstavljaju nezavisne države, kolonije i protektorate. Neka od ostrva koja su pod teritorijom Kariba su Bahami, Barbados, Jamajka, Kuba, Porto Riko, Trinidad i Tobago, Hispanjola… Karibi su izuzetno popularna turistička destinacija, veliki broj ljudi posećuje ovu egzotičnu destinaciju, bilo da je reč o poseti konkretnog ostrva ili krstarenje i poseta više njih. Ukoliko i vi želite da uživate u čarima Kariba potražite ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno putovanje na Karibe.

Karibi letovanje – krstarenje

Za sve one koji traže sunce, pesak, jake boje i mirise, širok, beli osmeh lokalaca i intimu na zabačenom ostrvu u okeanu, onda su za vas stvorena krstarenja na Karibima. U okviru jedne ture možete da posetite bezbroj različitih ostrva, a možete se opredeliti i da  obiđete samo jedno ili dva i smestite se na nekom od njih.

Mnoge ljude iznenadi činjenica da su ova mala karipska ostrva jako različita međusobno. Neka su vulkanska, brdovita i prekrivena šumom, dok su druga više peščana. Neka od ovih strva nude vrhunski provod i živahne noći prožete veselom muzikom i tradicionalnim svetom, dok su druga potpuno mirna.

Može se reći da Karibi u suštini imaju samo dve sezone – onu kišnu i suvu. Od decembra do juna je prijatno toplo, suvo i sunčano. Tokom ostatka godine lako može da bude vrelo i vlažno, a ceo region povremeno zahvate žestoki uragani.

Last minute Karibi

Za sve turiste koji žele da putuju na Karibe i provedu savršeni odmor na ovoj tropskoj, egzotičnoj destinaciji, veoma su primamljive Karibi last minute ponude, s obzirom na to da su tada cene znatno niže i pristupačnije većem broju turista. Hoteli na Karibima koji se mogu pronaći variraju od onih izuzetno luksuznih, koji se najpre mogu pronaći na popularnijim ostrvima ovog arhipelaga, pa sve do onih manjih, rustičnijih smeštajnih objekata karakterističnim za nerazvijene delove.

Pretraga

Destinacija

  • Karibi

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.