Grenada last minute letovanja

Grenada last minute – Grenada aranžmani: Grenada je ostrvska država u Karibima, smeštena na oko 160 km udaljenosti od obala Venecuele. Njena teritorija obuhvata veliki broj grenadinskih ostrva vulkanskog porekla, a najveća su Carriacou, Ronde i Petit Martinique. Posete ovoj državi se ne preporučuju u periodu od juna do novembra kada vlada kišna sezona, pa za destinaciju Grenada last minute ponude uglavnom obuhvataju druge datume koji se ne poklapaju sa našom letnjom sezonom.

Kada je u pitanju Grenada aranžmani za ovu destinaciju koje možete pronaći na našem sajtu nude sjajne mogućnosti za kvalitetan odmor, a kako su Grenada last minute ponude izuzetno popularne, trebalo bi da ih iskoristite već sada.

Grenada smeštaj

Ukoliko je vaša naredna destinacija Grenada smeštaj možete pronaći u okviru vila koje nude udobno opremljene apartmane i sobe. Neki od smeštajnih kapaciteta sadrže i bazene, parkove i velike vrtove, pa boravak u ovakvim vilama nikada nije dosadan i neispunjen. Na ostrvu postoji i mnogo skromnih vila čija je lepota upravo u jednostavnosti, drvenim ogradama i tradicionalnim motivima kojima su dekorisane, pa upravo ovakav smeštaj predstavlja i najčešću opciju za koju se turisti odlučuju.

Grenada atrakcije

Kada je u pitanju Grenada atrakcije koje ova destinacija nudi mogu se videti na svakom koraku. S obzirom na to da je unutrašnjost ovog karipskog ostrva izuzetno šumovita, možete uživati u pravom bogatstvu flore i faune, među čijim vrstama se izdvajaju kolibri, bele čaplje i majmuni, dok šume sadrže nebrojeno mnogo vrsta drveća koje su pravo bogatstvo Grenade.

Ono što možete očekivati od veselog lokalnog stanovništva su gostoljubivost, parade i izložbe organizovane u tradicionalnom duhu, uz mnogo veselih ritmova kalipsa i regea. Tokom boravka na ostrvu možete očekivati uzuzetno visoke temperature, bez obzira na to da li je kišna sezona u pitanju ili ne, mada se odlazak na u Grenadu savetuje između decembra i maja, kako biste izbegli svakodnevne kiše i sezonu uragana.

Pretraga

Destinacija

  • Grenada

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.