St Vincent & The Grenadines

St Vincent & The Grenadines aranžmani – leto: St Vincent & The Grenadines su mala ostrvska država, smeštena u jugoistočnom delu Karipskog mora. Ova turistički atraktivna država se sastoji od ostrva St Vincent i grupe Grenadinskih ostrva. Turisti je opisuju kao tropski raj, koji ne liči na ostatak sveta ni po lepotama koje nudi, a ni po obrascima življenja zastupljenim u urbanim sredinama.

St Vincent & The Grenadines aranžmani su izuzetno brojni, a na našem sajtu možete pogledati i koja putovanja na ovu destinaciju su na raspolaganju. Iskoristite mogućnost da posetite jedno od najlepših letovališta na svetu, koje još uvek čuva u sebi izvorne i nekomercijalizovane obrasce, pa samim tim pruža i jedinstveno iskustvo.

St Vincent & The Grenadines hoteli i apartmani

Kada je u pitanju St Vincent & The Grenadines hoteli sa luksuznim obeležjima nisu tako česta pojava u ovoj državi. Najveći deo smeštajnih kapaciteta čine vile i privatna domaćinstva sa sobama i apartmanima. Vile su lepo uređene i prilagođene turistima, a najluksuznije među njima poseduju i bazene. Ipak, ovo nije destinacija u kojoj možete očekivati urban sadržaj, pa veći deo smeštaja zahteva da se prilagodite apartmanima koji sadrže taman ono što vam je zaista neophodno, ali zato pružaju najlepši pogled na more i plaže koje su na ovom ostrvu posebno lepe.

St Vincent & The Grenadines znamenitosti

St Vincent & The Grenadines nudi prvenstveno uživanje u rajskim lepotama ostrva, koje nisu u velikoj meri komercijalizovane. Najveće atrakcije ostrva su plaže i kamene kućice koje se pružaju duž obale, a kada poželite da posetite prestonicu države, možete se zaputiti u Kingstown. Ovaj gradić izgleda kao da je ostao zarobljen u nekim davnim vremenima, ali upravo to mu i daje šarm kojim osvaja na prvi pogled.

Grad sadrži nekoliko manjih hotela, pijacu i prodavnice, pa čim se nađete u njemu biće vam jasno da odlazak na ovo ostrvo predstavlja beg od užurbane svakodnevnice ispunjene bučnim i upadljivim sadržajima.

Kada se zaputite u St Vincent & The Grenadines aranžmani će vam omogućiti razgledanje najlepših tačaka na ovom ostrvu, a na vama je samo da uživate u domovini pirata sa Kariba, i iskoristite sve što ona može da vam pruži.

Pretraga

Destinacija

  • St Vincent & The Grenadines

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.