Havana letovanje koje se pamti

Havana letovanje – aranžmani: Havana je, kao što znamo prestonica Kube i njen ekonomski i lučki centar. Preko 2 miliona stanovnika živi u Kubi i to ga čini najvećim gradom u ovoj državi. Havana je tradicionalno poznata kao mesto bogatog kulturno-istorijskog nasleđa, pa tradicionalnoj proizvodnji duvanskih proizvoda, kao i alkoholnih pića. Danas je Havana i sedište kubanske vlade i njen glavni ekonomski i administrativni centar.

Suvišno je i govoriti o tome koliko je Havana popularna turistička destinacija. Mnogima je prva na spisku želja upravo poseta Havani, a to nije slućajno – ovaj grad je vrlo autentičan i zanimljiv, a mnogi ga zovu i gradom iskrenosti, ljubaznosti i iznenađenja koja vas čekaju na svakom koraku. Aranžmane agencija za letovanje u Havani lako ćete pronaći na našem sajtu, te leto provesti na jednoj od najtraženijih i najlepših letnjih destinacija.

Havana smeštaj

Agencije u aranžmanima za letovanje u Havani nude hotelski smeštaj, koji i mi preporučujemo. Hoteli u Havani odlikuju se vrlo jednostavnim dizajnom, uglavnom svetlih nijansi i sa puno drvenih elemenata. Očekujte sobe skromnog dizajna i odličnog ugođaja, kao i usluge.

Havana last minute

Letovanje u Havani podrazumeva nešto višu cenu aranžmana nego što je to slučaj sa letovanjem na bližim destinacijama, a ovo je pre svega zbog velike udaljenosti Kube i neophodnosti kupovanja avionske karte.

Ukoliko iskoristite neki od promotivnih perioda koje agencije nude, kao što su last minute Havana, ili Havana first minute – aranžman za letovanje u Havani platićete manje nego što je njegova standardna cena.

Havana znamenitosti

Znamenitosti Havane i sve ono što na njoj možete videti, upoznati i itekako naučiti zaista su brojne. Ova destinacija definitivno nije za svakodnevno izležavanje na plaži i odmor, već za obilaženje, izlete i upoznavanje, vama sasvim nove, kubanske kulture. Naravno, možete odabrati i odmor, i sunčanje, i kupanje kao svakodnevne aktivnosti na Havani, svakako će vam dani biti prelepi.

Stari centar i stari grad Havane vrlo su značajni kada govoroimo o mestima koje u ovom gradu morate obići. Takođe, možete obići kuću u kojoj je većinu života živeo Ernest Hemingvej, a nalazi se u okolini Kube. Dolina Vinjales, Varadero plaža na Karibima, Playas del Este, ali i mnoge druge zanimljive znamenitosti, atrakcije i prirodne lepote nalaze se u okolini Havane i možete ih obići na jednom od izleta. Sem toga, šetajući Havanom stalno ćete nailaziti na zanimljive atrakcije, a obavezno probajte i čuvene, kubanske tompuse, kao i  čuveni kubanski rum, a i koktele Mojito i Havanu.

Pretraga

Destinacija

  • Havana

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.