Kuba letovanje

Aranžman za Kubu – Kuba letovanje: Kuba je živopisni karipski arhipelag koji će vam pružiti uživanje u nesvakidašnjim lepotama destinacije i navikama lokalnog stanovništa koje živi po svojim pravilima. Ostrvo cigara, ruma i muzike će vas odvesti na bajkovite plaže, vesele manifestacije i uske uličice na kojima je moguće videti stare američke oldtajmere, koji su deo najlepših fotografija napravljenih na Kubi.

Kada je u pitanju Kuba letovanje predstavlja jedinstveno iskustvo koje treba doživeti bar jednom u životu, pa ukoliko vas ova destinacija barem malo intrigira, posetite naš sajt i pronađite svoj idealan aranžman za Kubu.

Šta mogu da vam ponude Havana Kuba i veseli lokalci?

Kako je Havana prestonica Kube i jedna od njenih najživopisnijih destinacija, veliki broj turista se odlučuje za odsedanje upravo u ovom gradu. Iako su najlepše plaže Kube skoncentrisane na periferiji Havane, u ovom gradu ne propustite da obiđete starogradski deo, da degustirate nekoliko decenija star rum ili da kupite suvenire sa likom obožavanog Če Gevare, čije ćete lice videti na mnogim građevinama, slikama i simbolima Kube.

Vožnja starim oldtajmerima je idealan način da razgledate grad, a ne zaboravite i da proćaskate sa lokalnim stanovništvom koje će vam sigurno ponuditi čašicu ruma ili neku poslasticu. Osim Havane, trebalo bi da obiđete i Varadero, najpopularnije i najluksuznije letovalište Kube, čija će vam istoimena plaža oduzeti dah.

Hoteli na Kubi

Hoteli na Kubi stvaraju odličan kontrast starim, oronulim građevinama u Havani, koje su ujedno i najlepši ukras njenih ulica. Raskošni hoteli na Kubi spadaju u red najluksuznijih na svetu, pa boravak u njima predstavlja čistu dozu hedonizma koju bi trebalo da priuštite sbi, ukoliko se nađete na ovom mestu.

Ipak, preferencije turista su različite, pa postoje i oni koji radije biraju apartmane u tradicionalnim kubanskim krajevima koji oslikavaju pravi kubanski život i raspoloženje koje vlada na ostrvu. Mogućnosti za smeštaj su razne, a na vama je samo da obiđete sve što ova destinacija može da ponudi, jer bi bilo šteta ne videti ono što Havana Kuba i njeno najlepše letovalište Varadero nude.

Destinacije - Kuba

Pretraga

Destinacija

  • Kuba

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.