Varadero letovanje

Varadero letovanje – last minute Varadero: Varadero je najpoznatije kubansko letovalište, smešteno 140 km istočno od Havane, prestonice Kube. U ovom letovalištu vlada tropska klima, a njegove 20 km duge peščane plaže zapljuskuju talasi Atlantskog okeana. Oni koji posete Varadero letovanje u ovom mestu pamte po rajskoj prirodi, prelepim plažama, luksuznim hotelima i gostoljubivim Kubancima.

Ukoliko je Kuba vaša naredna destinacija za letovanje, na našem sajtu možete pogledati koji aranžmani za Varadero su na raspolaganju, i izabrati onaj koji najviše odgovara vašim željama. Last minute Varadero, kao i standardni aranžmani za ovu destinaciju su izuzetno popularni kada je reč o letovanjima, pa iskoristite prvu priliku da proverite i zašto je to tako.

Varadero smeštaj

Turisti koji posete Varadero hotele ovog letovališta ističu kao njegov najjači adut. Kao najpopularnije letovalište na Kubi, i jedno od najatraktivnijih u ovom delu sveta, Varadero raspolaže sa luksuzno opremljenim hotelima smeštenim uz samu obalu mora. Sobe su opremljene udobnim nameštajem, i svim savremenim elementima koji vam mogu zatrebati tokom boravka u hotelima.

Kada je u pitanju Varadero hotele u velikoj meri čini popularnim činjenica da osoblje stoji na raspolaganju gostima u svakom trenutu, a ljubaznost im je takođe jedna od jačih strana, što je karakteristično za sve Kubance.

Ako ste se odlučili za Varadero hotele možete uporediti i sa brojnim apartmanskim kompleksima u ovom gradu, pa na osnovu toga proceniti koji smeštaj bi vam više odgovarao. Apartmane pretežno biraju gosti koji žele apsolutnu privatnost, dok se za hotele odlučuju turisti kojima su bitne sve pogodnosti karakteristične za hotelski smeštaj.

Varadero plaže

Kada posetite Varadero plaže ovog grada će vas osvojiti već na prvi pogled. Reč je o 20 km dugačkom prostranstvu puderastog peska, koji na našim prostorima nije česta pojava. Plaže su izuzetno uređene, prilagođene turistima, bogat su raznim sadržajima, pa nema sumnje da ćete na njima imati sve što vam je potrebno za lep, opuštajući dan uz more. Voda je kristalno čista, a ronjenje je ovde najpopularniji vodeni sport, pa se možete oprobati i u ovoj letnjoj aktivnosti.

Turistička sezona na Kubi se ne poklapa u potpunosti sa onom koja važi na našim prostorima, pa ukoliko posetite Varadero u decembru, videćete da je upravo ovo vreme vrhunac turističke sezone na Kubi. Sezona je aktuelna gotovo tokom cele godine, a izuzetak predstavljaju avgust septembar i oktobar kada vlada sezona uragana.

Bez obzira na to što je vaša baza Varadero, ne propustite šansu da obiđete i Havanu koja je najverodostojnija slika i prilika života na Kubi, kao i njene znamenitosti zbog kojih će vam biti jasno zašto Kubu nazivaju ostrvom ruma, cigara i starih automobila.

Pretraga

Destinacija

  • Varadero

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.