Balaton jezero u Mađarskoj

Jezero Balaton – aranžmani za Balaton putovanje: Jezero Balaton se nalazi u Mađarskoj i predstavlja jedno od najvećih jezera u Centralnoj Evropi. Balaton jezero je od Budimpešte udaljeno oko 120 kilometara. Smatra se da ime ovog jezera potiče od slovenske reči blato, o čemu svedoči i opsini naziv jezera “Blatno jezero”. Kako je klima veoma pogodna za leto, mnogi se odlučuju za letovanje na Balatonu. Kada je u pitanju letovanje Balaton je odlična lokacija ne samo zbog klime, već i zato što su hoteli na Balatonu pravi raj za odmor i releksaciju.

Putovanje Balaton je odličan izbor za sve, bez obzira na pol i starosni uzrast. Raspitajte se kakvi Balaton aranžmani postoje na našem sajtu i šta obuhvataju, pa se uputite što pre na odmor kakvom težite.

Smeštaj Balaton – hoteli i apartmani

Aranžmani za Balaton jezero uglavnom podrazumevaju i smeštaj i prevoz, te ne morate brinuti o nepredviđenim okolnostima koje vam se mogu desiti na putu. Takođe, ukoliko ste više za putovanje sopstvenim prevozom i ta opcija vam je na raspolaganju. Kada je u pitanju jezero Balaton hoteli su veoma dobro opremljeni i neretko imaju odličnu spa uslugu, pa vam je odmor iz snova na Balaton jezeru zagarantovan.

Jezero Balaton nudi mogućnost da uživate u hotelima koji će vam pružiti vrhunski komfor i luksuz, a možete se opredeliti i za apartmane. U zavisnosti od sopstvenih preferencija odlučite se za smeštaj koji vam najviše odgovara, a imajte na umu da su cene u potpunosti prihvatljive, naročito ukoliko putovanje planirate na vreme uz jedan od naših aranžmana.

Balaton jezero letovanje iz snova

Balaton jezero je veoma popularna destinacija pogotovo leti, pa ne čudi što je tokom sunčanih dana ovo jezero puno turista iz svih krajeva sveta. Postoji mnogo centara na Balatonu koji su odlična destinacija za letovanje ili produženi vikend, te je na vama samo da se odlučite koji centar odgovara svim vašim željama, zahtevima i potrebama. Kada je u pitanju Balaton znamenitosti ima mnogo, te se možete upustiti u aktivan odmor i obilazak okoline jezera, u zavisnosti da li ste više za opuštanje pored vode ili ste ipak za nešto aktivniji odmor.

Pretraga

Destinacija

  • Balaton

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.