Mađarska putovanje

Mađarska putovanje i hoteli – ponuda aranžmana: Mađarska je zemlja Srednje Evrope koju većim delom prekriva Karpatski basen, čineći je većim delom ravničarskom zemljom. Ipak, simbol Mađarske je reka Dunav koja državu deli na pola, ali su se za prirodnu lepotu zemlje pobrinule i reka Tisa i Drava. Ništa manje poznata atrakcija je i jezero Balton koje je omiljena destinacija mnogim evropskim turistima.

Otkrijte šta naši Mađarska aranžmani nude i dozvolite sebi da se zaljubite u državu jedinstvene kulture i velikog istojiskog nasleđa. Ono što je toliko specifično za njihovu kulturu je činjenica da su današnji Mađari potomci plemena iz centralne Azije koji su ove prostore naselili u IX veku. I pored brojnih stranih okupacija, Mađari su zadržali svoj jezik i kulturu u gotovo neizmenjenom obliku.

Mađarska – zemlja prepuna lepota

Glavni grad Mađarske se smatra draguljem Dunava, a u njemu se mogu pronaći iskopine iz rimskih perioda koji postoje duže od 2000 godina i turski spomenici koji imaju vek od 400 godina. U Budimpešti je obavezan obilazak i dvorca Buda zbog njene veličanstvene arhitekture.

Jezero Balton, nemerljivih prirodnih lepota predstavlja posebnu atrakciju. U državi postoji i veliki broj banja koje su spoj lekovitih voda i destinacija sa istorijskim znamenitostima. U Mađarskoj ćete videti prelepe gradove i sela, senzacionalne zamkove i palate.

Smeštaj – Mađarska hoteli i apartmani

U celoj Mađarskoj ćete moći da pronađete smeštaj po svojoj meri. Imajući u vidu da je glavni grad metropola, tamo ćete pronaći neke od najboljih hotela. Mađarska hoteli se odlikuju komforom i neretko luksuzom. Ipak, ukoliko se opredelite za posetu banjama, jezeru Balton ili nekom od lepih mestašca, pronaći ćete apartmane i privatne smeštajne jedinice u kojima će vas dočekati ljubazni domaćini.

Opredelite se za Mađarska putovanje i saznajte zašto se njena prestonica smatra jedim od najlepših gradova Evropa i zašto su mađarski gurmanski specijaliteti toliko posebni. Atrakcije i znamenitosti duž cele države su nepresušni.   

Pretraga

Destinacija

  • Mađarska

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.