Putovanje u Segedin

Segedin smeštaj – aranžmani za putovanje u Segedin: Grad koji je Subotice udaljen svega 46 kilometara, a od glavnog grada Srbije oko dva i po sata vožnje, logično predstavlja čest izbor za izlet ili produženi vikend kod naših turista. Kada je u pitanju Segedin šta videti i posetiti je često pitanje, s obzirom da je grad više poznat po šopingu a manje po svojim atrakcijama. Ipak, znamenitosti Segedina su brojne i predstavljaju još jedan od razloga zbog kojih je putovanje u Segedin odlična ideja.

Segedin – šta videti i obići?

Ukoliko se zaputite u Segedin šta videti i obići u ovom gradu treba da bude vaše prvo pitanje i pretraga na internetu, kako ne biste nešto propustili. Zavetna crkva i Segedinska sinagoga predstavljaju najveće znamenitosti Segedina, a takođe bi trebalo da posetite i srpsku pravoslavnu crkvu – crkvu Svetog Nikole, koja je jedna od najstarijih građevina u ovom gradu.

Kada je u pitanju Segedin putovanje u ovaj grad je dobra ideja i za ljubitelje muzeja, jer se ovde nalazi Mora Ferenc muzej, kao i Muzej salame i paprike koji na zanimljiv način oslikava mađarsku tradiciju.

Putovanje u Segedin – odlična ideja za celu porodicu

Segedin je odličan izbor destinacije za porodično putovanje, jer se ovde nalazi i čuveni akva park Aquapolis, koji nudi zanimljiv sadržaj za sve generacije. Na raspolaganju vam je spa deo sa saunom, parnim kupatilom, djakuzijem, termomasažnim bazenima i termalnom vodom.

Mladjima, a i onima koji su mladi duhom su najzanimljiviji fascinantni tobogani, pa nema sumnje da će deca putovanje u Segedin pamtiti upravo po njima. Akva park radi tokom cele godine.

Segedin putovanje – Šoping tura

Kao što smo pomenuli turisti se često odlučuju za putovanje u Segedin zbog šopinga po kome je ovaj grad čuven. Najpopularniji tržni centar je Arkad koji obuhvata više od stotinu prodanih objekta različitih brendova.

Garderoba nije jedina stvar koju ovde možete kupiti, tehnika i oprema za decu su takođe povoljniji, kao i pojedine namirnice, na čelu sa sirom.

Segedin smeštaj – Apartmani i hoteli u Segedinu

Ukoliko posećujete Segedin smeštaj ne bi trebalo da vas brine jer su vam na raspolaganju i hoteli i apartmani u Segedinu.

Segedin hoteli: Kada je u pitanju Segedin hoteli su najčešći izbor turista, a oni koji posećuju akva park se često odlučuju i za smeštaj u hotelu koji je deo kompleksa. Ukoliko vam spa ugođaj nije prioritet na raspolaganju su vam i drugi hoteli u Segedinu.

Segedin apartmani: Ukoliko posećujete Segedin apartmani su takođe opcija, a možete izabrati one u centru grada ili na periferiji. Gde god da odsednete, neće vam biti problem da se snađete jer su sve najvažnije atrakcije u centru, do koga možete doći gradskim prevozom ili čak peške.

Pogledajte ponude aranžmana za smeštaj u Segedinu i rezervišite svoje sledeće putovanje!

Pretraga

Destinacija

  • Segedin

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.