Bugibba Malta letovanje

Bugibba Malta – aranžman: Bugibba je mesto koja se nalazi unutar zaliva Svetog Pavla u severnom regionu Malte. Nalazi se u blizini Kavre i popularno je turističko središte sa brojnim sadržajem za posetioce. Buggiba, iako nije tipično malteško mesto i ne nudi mnogo kulturnog i istorijskog sadržaja ove zemlje, svake godine privlači hiljade i hiljade posetilaca i idealno je mesto za sve one koji žele da provedu miran odmor na moru i usput obiđu Maltu. Ukoliko i vi želite da posetite ovo mesto pogledajte ponude nekih od agencija sa našeg sajta.

Bugibba je svoj turistički procvat doživela 60-ih godina prošlog veka, a tu popularnost sadržala je i dan danas. Posebno je popularna među učenicima koji idu na Maltu kako bi naučili engleski jezik.

Bugibba plaže

Kada je u pitanju Bugibba ona nema klasične peščane plaže, već su to više stenovite uvale na kojima se turisti kupaju, ali se nalazi jedna plaža sa nasutim peskom, mada je i tu obala uglavnom kamenita. Turisti imaju mogućnost da uživaju u brojnim vodenim sportovima, kao i kristalno čistom vodom. Zato je na ovoj plaži obično gužva, mada je na nekim drugim, prirodno peščanim plažama na ostrvu daleko veća gužva.

Druga opcija je kupanje na otvorenom moru, na plaži Ta Fra Ben, u obližnjoj Kavri, gde možete lako stići i peške. Bugibba je odlično povezana sa ostatkom ostrva javnim prevozom, tako da iz Bugibbe lako možete obići celu Maltu. Možete otići autobusom na neku veću plažu ili posetiti neko veće mesto, kao na primer Mdinu ili Valetu.

Bugibba smeštaj

Glavna znamenitost grada je glavni trg, koji se nalazi uz šetalište, koje ovo mesto spaja sa nekadašnjim ribarskim selom Sent Pol. Ovo područje je prepuno noćnih klubova, barova i restorana. Bugibba, kao živopisno turističko mesto na obali ima i veliki broj smeštajnih kapaciteta za sve zainteresovane turiste. Bugibba hoteli su dobro opremljeni i nude kvalitetan smeštaj i sav mogući komoditet za sve svoje goste.

Last minute Bugibba

Bugibba last minute ponude itekako su popularne kod naših turista, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Ipak, ono što takođe može olakšati vaš budžet za letnji odmor jesu i Bugibba first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i uživanje u ovom mestu malteškom mestu.

Pretraga

Destinacija

  • Bugibba

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.