Malta letovanje

Malta letovanje – smeštaj na Malti: Malta je mala ostrvska država smeštena na jugu Sredozemnog mora, u arhipelagu koji je sačinjen od šest ostrva. Spada u red najlepših mediteranskih zemalja koja nudi fenomenalna letovanja uz mogućnost istraživanja vrlo zanimljivih mesta na ostrvu. Kada je u pitanju Malta letovanje predstavlja mogućnost da uživate u prelepim plažama, šarmantnoj Valeti i atraktivnom Popajevom selu za koje je čuo čitav svet.

Ukoliko je vaša naredna destinacija Malta letovanje možete obezbediti preko nekog od aranžmana sa našeg sajta, koje možete pogledati već sada. Na vama je samo da izaberete odgovarajuću ponudu za putovanje na Maltu i spakujete kofere za uzbudljivo letovanje koje vas tamo čeka.

Hoteli i apartmani na Malti

Hoteli i apartmani na Malti su u potpunosti prilagođeni različitim preferencijama turista iz čitavog sveta, pa u njima možete uživati u moderno sređenim sobama, udobnom nameštaju, fenomenalnom pogledu na plaže i gostoljubivosti zaposlenih koji će vam izaći u susret na svaki mogući način, i u pogledu smeštaja, i u pogledu smernica za snalaženje na ostrvu ukoliko vam takva pomoć zatreba.

Hoteli na Malti podrazumevaju nešto više cene u odnosu na apartmane, ali i sveobuhvatnu uslugu koja uključuje restorane sa domaćom i internacionalnom kuhinjom, spa centre, kozmetičke salone, bazene, i sve druge sadržaje koji će vaš odmor učiniti potpunim i nezaboravnim.

Apartmani na Malti su izbor onih koji žele potpuni mir i privatnost, pa radije biraju smeštaj u nekoj od priobalnih vila koje pružaju raskošan pogled na malteške plaže i druge prirodne lepote. Smeštaj na Malti je poznat po odličnoj usluzi, u koju ćete se i sami uveriti ukoliko se nađete u nekom malteškom hotelu ili apartmanu.

Kako iskoristiti putovanje na Maltu?

Putovanje na Maltu iskoristite za uživanje na prelepim plažama, među kojima se izdvajaju Golden Bay, zaliv Melieha i St. Peter’s pool. Tu je i nezaobilazna Valeta, prelepa luka i prestonica Malte koja će vam ponuditi uvid u najlepše ostrvske znamenitosti, počevši od starih zidina među kojima je grad smešten, pa do muzeja, galerija i prelepih parkova. Jedna od najvećih atrakcija na ostrvu je Popajevo selo, koje je uređeno prema motivima iz filma o čuvenom mornaru i njegovim prijateljima.

Pretraga

Destinacija

  • Malta

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.