Sliema letovanje

Sliema hotel – aranžman za letovanje: Sliema je gradić koji se nalazi na severnoj obali Malte, a od glavnog grada Valete udaljen je oko 7 kilometara. Ovaj grad ima tek nešto više od 15.000 stanovnika, od čega je značajan broj ljudi iz zapadne Evrope, nekadašnjih turista. Sliema je središte turizma na Malti, a ukoliko i vi želite da posetite ovu popularnu destinaciju možete potražiti najbolju ponudu neke od turističkih agencija sa našeg sajta.

Sliema plaže

Plaže na Malti su poznate po tome što imaju veoma čiste obale i vodu za kupanje, pa je tako Malta na prvom mestu u Evropi kada je u pitanju kvalitet morske vode za kupanje. Kada su u pitanju najlepše plaže u Sliemasu, plaža Sliema se prostire duž čitave promenade u gradu i duga je čak tri kilometra. Ova plaža je centar zbivanja u ovom mestu svakoga leta.

Na nekoliko mesta su postavljene stepenice za ulazak u more, a peškir možete postaviti gde želite. Sa stepenica se ulazi pravo u duboku vodu, tako da je ova plaža dobra za iskusne plivače i ronioce, ali ne i za decu i neiskusne plivače. Stene su prilično oštre, pa je najbolje da nosite neku obuću za vodu.

Takođe, postoji i jedna manja, mirnija, peščana plaža sa originalnih malteškim peskom. Ova plaža je popularna pre svega među lokalnim stanovništvom, a posebno je omiljena mladima, i onima željnim dobre avanture zbog mogućnosti za ronjenje.

Sliema hotel

Sliema ima 3 kilometra dug kej sa brojnim zgradama i palatama iz vremena britanske vladavine. Celom dužinom keja se nalazi mnoštvo kafića, barova i restorana, a tu je i nekoliko otvorenih bazena. Promenada je okružena modernim hotelima i blokovima apartmana koji su savršeni smeštaj za sve turiste koji dolaze u ovaj grad.

Sliema smeštaj koji je dostupan turistima može biti hotelski ili privatni. Hoteli su dobro opremljeni i nude dobar komfor i ugođaj svim svojim posetiocima. Privatni smeštaj je jeftinija varijanta, ali jednako dobra opcija, s obzirom na to da se lokalni meštani koji nude smeštaj maksimalno trude da što bolje ugoste svakog posetioca.

Last minute Sliema

Sliema last minute ponude itekako su popularne kod naših turista, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije su turistima sa ne tako dubokim džepom. Ipak, ono što takođe može olakšati vaš budžet za letnji odmor jesu i Sliema first minute ponude, za nezaboravno letovanje i uživanje u ovom popularnom gradu na Malti.

Pretraga

Destinacija

  • Sliema

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.