Sent Džulians letovanje

Sent Džulians letovanje – aranžmani za letovanje Sent Džulians: Sent Džulians ili San Điljan je veoma značajno mesto na Malti i predstavlja najpoznatije turističko mesto ovog ostrva. Ovo naselje je smešteno na severnoj obali Malte i udaljeno je samo desetak kilometara od glavnog grada Valete.

Sent Džulians je središte turizma na Malti. Ukoliko želite da vam odmor prođe u miru, ali i u provodu, a da uz to upoznate sve čari Malte, mesto Sent Džulians je prava lokacija za vas. Na našem sajtu pronađite brojne ponude za aranžmane za Sent Džulians, najpoznatiju turističku destinaciju na Malti.

Sent Džulians smeštaj – apartmani i hoteli

Sent Džulians aranžmani u većini slučajeva uključuju i smeštaj i prevoz. Hoteli na Sent Džuliansu su veoma dobro uređeni, te je zagarantovana odlična hotelska usluga na najvišem nivou. U ponudi su brojni hoteli koji imaju različit broj zvezdica.

Kada je u pitanju Sent Džulians apartmani su veoma tražen tip smeštaja. Ako više volite privatan smeštaj, u ovom mestu postoji veliki izbor apartmana koji su opremljeni veoma dobro, te poseduju sve što vam je potrebno za idiličan odmor.

Sent Džulians last minute ponude

Last minute Sent Džulians ponude odlična su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama idu na letovanje. Takođe, Sent Džulians first minute ponude podrazumevaju i te kako povoljne cene, pa možete rezervisati sebi putovanje dosta pre letnje sezone.

Sent Džulians znamenitosti – šta videti na Sent Džuliansu?

Sent Džulians ima nekoliko manjih marina u zalivima, pa se u ovom gradu mogu videti veoma velike i luksuzne jahte. Takođe, dug kej Sent Džuliansa krase brojne zgrade i palate iz vremena britanske vladavine, te ukoliko se uputite u šetnju ovim delom grada možete se upoznate sa istorijom Sent Džuliansa.

Ovo mesto je poznato po luksuznim hotelima, noćnom životu, diskotekama, pabovima, restoranima, bioskopima i veoma lepoj peščanoj plaži. Takođe, Sent Džulians je u svetu prepoznatljiv po Dragonara kazinu. Naime, ovaj kazino je broj jedan na Malti i smešten je u Sent Džulianskoj palati, jednom od najneobičnijih privatnih objekata na Malti. Ako se nađete u ovom gradu Malte, provod i odmor su vama zagarantovani.

Pretraga

Destinacija

  • Sent Džulians

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.