Malta Melieha - letovanje

Malta Melieha – aranžmani za Melieha: Meliha je mali grad na severu Malte, poznat kao jedno od najlepših letovališta ove ostrvske države. Ukoliko je vaša destinacija za porodična putovanja Malta Melieha će sigurno biti vaš prvi izbor kao letovalište koje ugađa svim potrebama porodice sa malom decom. Melieha je smeštena na 20 km od Valete, glavnog grada Malte i 23 km od aerodroma.

Ukoliko je vaš izbor za letovanje Malta, pogledajte na našem sajtu koji aranžmani za Melieha su u ponudi, i upoznajte sve čari popularnog ostrva koje vole sve generacije.

Melieha plaže i atrakcije

Kada je u pitanju Melieha plaže su njena glavna atrakcija. Melieha Bay je najveća peščana plaža na čitavom ostrvu, pa samim tim i jedna od najposećenijih. Svilenkast pesak i čisto more su glavni aduti ovog mesta, pa turisti uglavnom prvo posećuju ovu plažu. Jedna je od malteških plaža koju su nagrađene Plavom zastavom. To svakako ne znači da na ovom mestu vlada gužva, jer je Melieha Bay izuzetno prostrana i velika, što  stvara utisak da uvek ima i više nego dovoljno mesta za sve posetioce.

Plaža raspolaže svim sadržajima koji su potrebni kako bi vaš dan na moru bio kompletan. Možete iznajmiti ležaljke i suncobrane, poručiti hranu ili osveženje u nekom od plažnih barova, restorana i prodavnica, a tu je i oprema za vodene sportove koji su veoma popularni kada su kupači sa Melieha Bay u pitanju.

Atrakcije koje turisti ne propuštaju da posete su i Popajevo selo ili Sweethaven Village, u kome je snimljen film o legendardnom mornaru Popaju, Kula Svete Agate (poznatija kao Crvena kula) rezervat sa divljim životinjama, i mnoge druge.  S obzirom na to da se nedaleko od mesta Melieha nalazi i Valeta, izdvojite vreme i za obilazak ovog grada koji može da se pohvali prelepom lukom i značajnim istorijskim znamenitostima.

Melieha smeštaj

Kada je u pitanju Malta Melieha je mesto koje može da se pohvali možda i najlepšim hotelima na ostrvu. Hoteli na Melieha su mnogobrojni, pa možete birati između onih sa pet zvezdica koji raspolažu svim sadržajima koje možete poželeti na odmoru, i manjim, pristupačnijih hotela koji mogu da se uklope u svaki budžet. Apartmani na Melieha predstavljaju odličan izbor za turiste koji žele veći nivo privatnosti od onog koji nude hoteli, a ujedno su i povoljnija opcija, pa se uvek možete odlučiti i za ovu opciju za smeštaj.

Pretraga

Destinacija

  • Melieha

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.