Golden Bay letovanje

Golden Bay letovanje – aranžmani: Golden Bay je letovalište koje je locirano na severozapadnoj obali Malte, a poznato je po prirodnim dinama, prelepim plažama i crvenom pesku, te predstavlja jednu od najposećenijih plaži Malte.

Ako se i sami odlučite za Golden Bay letovanje, ovde ćete lako pronaći aranžmane agencija za putovanje u Golden Bay, pa možda i vi leto provedete na crvenom pesku i kristalno čistom moru.

Golden Bay smeštaj

Agencije u svojim Golden Bay aranžmanima za letovanje nude hotelski smeštaj. Hotel Radisson Blu Golden Sands je največi i najposećeniji na Golden Bayu i vrlo je luksuzan.

S obzirom na to da prelepu plažu Golden Baya ne koriste samo oni iz hotela, već i svi koji letuju u obližnjim mestima na Malti, i vi možete pronaći aranžman koji nudi smeštaj u nekom od mesta u samoj okolini Golden Baya, a koji je skromniji od ovog hotela.

U Golden Bayu i njegovoj okolini mogu se pronaći i apartmani, ali oni nisu deo ponude agencija, pa preporučujemo da se radije opredelite za hotelski Golden Bay smeštaj koji se nudi u okviru aranžmana.

Golden Bay plaža

Plaža Golden Baya nije slučajno najposećenija u ovom delu Malte. Najsitniji pesak, kristalno čisto more, plitak i postepen ulazak u dubine mora, kao i talasi koje mnogi obožavaju – sve to su odlike Golden Bay plaže. Zlatni Zaliv bio bi ime ove plaže kada bismo ga preveli na naš jezik, što dovoljno govori o njenoj lepoti.

Golden Bay letovanje omogući če vam i da obiđete Maltu koja predstavlja svojevrsni muzej na otvorenom, zahvaljujući svojoj dugoj i burnoj istoriji – Romani, Feničani, Arapi, Mlateški vitezovi, kao i Britanci na Malti su ostavili svoje tragove, te je vrlo zanimljivo istražiti je i napraviti pauzu od uživanja na Golden Bay plaži.

Pretraga

Destinacija

  • Golden Bay

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.