St. Paul’s Bay letovanje

St. Paul’s Bay letovanje – aranžmani: St. Paul’s Bay je mali grad na Malti koji se nalazi na severoistočnoj strani ostrva. Ovaj gradić se od malog ribarskog mesta razvio u veoma poznatu turističku destinaciju na Malti. Ono što prvo asocira na letovalište St. Paul’s svakako je prelepa obala koja je otvorena ka tirkozno plavom moru. Duž cele obale se nalazi uređeno šetalište koje vodi do narednog mesta na Malti, Qawre.

Ovo malteško mesto je idealno za odmor, provod, ali i obilazak znamenitosti. Ukoliko je vaš izbor za letovanje St. Paul’s Bay hoteli i apartmani, uz celokupnu organizaciju putovanja su vam dostupni uz samo nekoliko klikova, a evo šta možete očekivati od ovog letovališta na Malti.

St. Paul’s Bay smeštaj po meri svakog

St. Paul’s Bay aranžmani uglavnom podrazumevaju i prevoz i smeštaj, te ne morate brinuti o nepredviđenim okolnostima koje vam se mogu desiti na putu. Kada je u pitanju smeštaj koji nudi St. Paul’s Bay hoteli i apartmani su dostupni, kao i u većini letovališta. Kompletan smeštaj odlikuje veoma dobar kvalitet, pa je usluga na visokom nivou zagarantovana.

St. Paul’s Bay last minute i first minute ponude

Ukoliko već sada znate da želite da provedete letovanje u St. Paul’s Bay first minute ponude su vam, kao i uvek, na raspolaganju. Za one koji odmor planiraju u poslednji čas i nisu još uvek sigurni da li će njihova destinacija za letovanje biti baš St. Paul’s Bay last minute ponude su najbolja opcija.

Bilo da vas zanimaju first, regularne, ili last minute St. Paul’s Bay ponude, pratite naš sajt gde su vam uz samo nekoliko klikova dostupni aranžmani za letovanje koje možete rezervisati odmah.

St. Paul’s Bay šta videti i obići?

Simbol grada St. Paul je Wignacourt kula koja je izgrađena još 1610. godine i koja je tada služila za odbranu grada. Takođe, u ovom malom gradu postoji značajan muzej posvećen vojno-arhitektonskoj baštini Malte. Kada je u pitanju St. Paul’s Bay plaže su te koje mame turiste svake godine sve više, te ovo mesto nudi mnogo plaža koje su veoma dobro uređene.

Na severu grada se nalazi šljunkovita plaža koja je idealna za ronjenje jer je okružena brojnim pećinama. U blizini grada se nalazi i ostrvo Svetog Pavla, po kojem je letovalište i dobilo ime. Ako se odlučite za St. Paul’s Bay leto će vam sigurno ostati u prelepom sećanju.

Pretraga

Destinacija

  • St. Paul's Bay

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.