Kavra Malta - letovanje

Kavra Malta – aranžmani za Kavra letovanje: Kada je u pitanju Malta Kavra je gradić koji, iako nije mnogo poznat među turistima, pruža idealan odmor i ostavlja veliki utisak na posetioce. Nalazi se na severoistoku i zajedno sa gradom Budžibom čini deo zaliva Sv. Pavla. Od glavnog grada Valete udaljen je svega 18 kilometara, što je oko pola sata vožnje lokalnim autobusom. Naime, Kavra nema plažu, ali to ne sprečava turiste da se kupaju između stena.

Kavra je idealna destinacija za sve one koji žele da se odmore i pobegnu iz gradske gužve. Ukoliko želite da vam odmor prođe u miru i tišini, a da uz to upoznate sve čari Malte, mesto Kavra je prava lokacija za vas. Na našem sajtu pronađite brojne ponude za aranžmane za Kavru na Malti.

Kavra smeštaj – hoteli i apartmani

Kavra aranžmani često podrazumevaju i smeštaj i prevoz. U ovom gradu na Malti veliki je izbor hotela čija je usluga na visokom nivou, te ne čudi što mu se mnogi vraćaju koji ga jednom posete. Kada je u pitanju Kavra hoteli su ocenjeni najvećim ocenama, a u ponudi su polupansioni i puni pansioni.

Ukoliko ste ljubitelji privatnog smeštaja, kada je u pitanju Kavra apartmani su veoma rasprostranjeni, te u ovom gradu postoji veliki izbor apartmana. Svi apartmani su opremljeni i uređeni dobro kako bi vam letovanje proteklo veoma opuštajuće i prijatno.

Kavra last minute ponude

Last minute Kavra ponude odlična su mogućnost za sve one koji žele da po pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Kavra first minute ponude podrazumevaju i te kako povoljne cene, pa možete rezervisati sebi putovanje dosta pre letnje sezone.

Kavra znamenitosti i zanimljivosti

Ovo veoma živopisno turističko mesto je idealno za beg iz gradske gužve, odmor i relaksaciju. U samom mestu se nalazi mnogo taverni, restorana i pabova, kao i određen broj prodavnica. Kavru krasi šetalište kraj mora koje spaja ovo mesto sa nekadašnjim ribarskim selom Sent Pol.

Ono što je interesantno je da ovaj gradić nema peščanu plažu, ali to ne sprečava turiste da se kupaju i sunčaju na stenovitoj obali, kao i da uživaju u svim vodenim sportovima. Ukoliko se zaželite peska i plaže, lokalnim autobusom za dvadesetak minuta se stiže do poznate plaže Melihe u istoimenom mestu na severozapadnom delu Malte. Kavra je savršena destinacija za odmor u prirodi, miru i tišini.

Pretraga

Destinacija

  • Kavra

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.