Tangier letovanje

Tangier letovanje – aranžmani za letovanje u Tangieru: Tangier je grad na krajnjem severu Maroka, uz zapadni ulaz u Gibraltarski moreuz. Po legendi Herkul je na ovom mestu razdvojio zemlju i spojio Mediteran i Atlantski okean, stvorivši Gibraltarski moreuz, pa se kaže da je ovo mesto gde se Mediteran i Atlantski okean “ljube”. Tangier su osnovali Kartaginjani u petom veku pre nove ere, a danas je to multikulturalno stecište umetnika, diplomata i kreativaca.

Tangier je najposećenije mesto u Maroku i predstavlja jedan od najlepših gradova u arapskom svetu. Ukoliko planirate put u Maroko, pogledajte na našem sajtu koji su Tangier aranžmani u ponudi. Ako izaberete grad Tangier letovanje u ovom mestu će vas odvesti među najlepše građevine i svetsku istoriju, ali i  zbog koje ćete poželeti da se ponovo vratite u ovaj prelepi grad i državu.

Tangier hoteli – gde odsesti?

Aranžmani za Tangier uglavnom obuhvataju i prevoz i smeštaj. Kada je u pitanju Tangier hoteli su veoma dobro opremljeni i karakteriše ih veoma dobra hotelska usluga na visokom nivou. Veliki izbor hotela se nalazi u ovom gradu u Maroku. Pojedini imaju bazene i spa, pa je zasigurno da ćete se u smeštaju koji možete naći u Tangieru veoma odmoriti i uživati.

Tangier znamenitosti – šta videti u Tangieru?

Tangier je grad koji odlikuju prelepi predeli, te je uživanje u prirodi i pogledu u ovom mestu u Maroku nešto što mami turiste iz svih krajeva sveta. Šetnja Medinom dočaraće vam sve čari koje Tangier nudi. Casa Barata je mesto koje posete svi turisti, a u prevodu znači “jeftina kuća”. Naime, reč je o otvorenom marketu u kojem možete naći sve što poželite.

Ako se uputite u Tangier, obavezno probajte marokansku kuhinju u nekom od restorana kojih ima pregršt. Ukoliko vas zanima umetnost i antikviteti, obiđite galeriju Tindouf. Na ulicama ovog grada u Maroku se prodaju brojni začini, pa će vas opiti mirisi cimeta, kardamoma i mnogobrojnih egzotičnih začina.

Kada je u pitanju Tangier plaže su veoma lepe, jer su uz sam Gibraltarski moreuz, pa se možete kupati u Sredozemnom moru i Atlantiku. Ovo slikovito mesto nikoga ne ostavlja ravnodušnim, te ne čudi što Tangier postaje sve više tražena turistička destinacija za letovanje i putovanje uopšte.

Pretraga

Destinacija

  • Tangier

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.