Maroko putovanje

Maroko letovanje – aranžmani za putovanje: Kraljevina Maroko je zemlja na severozapadu Afrike, koja na zapadu izlazi na Atlantski okean, a na severu na Sredozemno more. Glavni grad je Rabat, a ukupno broji nešto više od 33,2 miliona stanovnika. Uz obalu severnog dela Maroka klima je mediteranska, dok je u unutrašnjosti nešto oštrija, s hladnijim zimama i toplijim letima. Količina padavina opada od severa prema jugu, s obzirom na to da najjužniji delovi zemlje pripadaju pustinji Sahari. Planinski vrhovi na severu su tokom većeg dela godine prekriveni snegom. Maroko je zemlja izuzetno duge i bogate istorije, kulture i tradicije, a samim tim i veoma popularna turistička destinacija. Ukoliko planirate putovanje u Maroko, potražite ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite Maroko letovanje ili drugi aranžman koji vam se učini najprimamljivijim.

Maroko letovanje

Maroko je izuzetno popularna destinacija kada je letovanje u pitanju, zahvaljujući velikom broju plaža koje se nalaze u ovoj zemlji. Najpopularnija letovališta u Maroku svakako su Marakeš i Agadir, a tamo se nalaze i najlepše Maroko plaže.

Marakeš je srce marokanskog istoka. Nalazi se u podnožju Atlaskih planina, i treći je po veličini grad u zemlji. Marakeš je užurban, bučan i mnogoljudan grad, koji se iz sve snage trudi da sačuva karakterističan duh i lepotu istoka koja je toliko privlačna turistima. Središte grada je trg Džema el-Fna, koji se nalazi na listi svetskog nasledja UNESCO-a.

Agadir ili “beli grad”, centar je turizma i najpoznatije letovalište u Maroku, koje se nalazi na obali Atlantskog okeana. Veliki broj turista dolazi u ovaj grad kako bi uživali u suncu, plepepim plažama, plivanju, ali i brojnim sportkim aktivnostima – golfu i jahanju. Agadir ima izgled i karakteristike najpoznatijih evropskih primorskih gradova.

Last minute Maroko

Za sve turiste koji žele da putuju u Maroko i provedu savršeni odmor u ovoj afričkoj zemlji, veoma su primamljive Maroko last minute ponude, s obzirom na to da su tada cene znatno niže i pristupačnije većem broju turista. U ovoj zemlji turistima su na raspolaganju brojni smeštajni kapaciteti, koji su u potpunosti prilagođeni svim mogućim zahtevima turista, kako bi se obezbedio njihov maksimalni ugođaj i komoditet. Ono što takođe može olakšati budžet predviđen za letnji odmor jesu i Maroko first minute ponude, pa u zavisnosti kada odlučite da obiđete ovu zemlju potražite i najpopularnije aranžmane.

Pretraga

Destinacija

  • Maroko

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.