Mauricijus putovanje

Mauricijus letovanje – ponuda aranžmana: Mauricijus je ostrvska država, smeštena u jugozapadnom delu Indijskog okeana. Predstavlja najlepšu afričku destinaciju za koju se neskromno može reći da ulazi sam vrh svetskih destinacija kada je reč o prirodnim lepotama koje ona ima da ponudi.

Ukoliko se opredelite za putovanje Mauricijus, dobro je imati na umu da je ovo ostrvo vulkanskog porekla, destinacija koja je cele godine aktuelna. To znači da kada god se odlučili da istražite čari ove zemlje, to možete i uraditi uz jedan od naših aranžmana.

Mauricijus letovanje

Ukoliko želite da okusite pravu egzotiku, letovanje Mauricijus će vam pružiti filmsko iskustvo.  Ovo rajsko ostrvo ima gustu vegetaciju koja je dominantna i koja predstavlja pravi odmor za oči. Najlepše plaže sa belim puderastim peskom, tirkizna voda okeana i savršene temperature će vam pružiti leto kakvo sanjate.

Ovde ćete videti i veliki broj endemskih biljnih i životinjskih vrsta, među njima i pticu dodo koja je uz kornjaču koja je, nažalost, istrebljena 1681. godine glavni simbol ostrva. Mauricijus letovanje je posebno dobar izbor za sve ljubitelje vodenih i podvodnih sportova poput surfovnja i ronjenja.

Smeštaj – Mauricijus hoteli

Osnovni vid smeštaja predstavljaju hoteli Mauricijus kojih ima mnogo i koji su poznati po vrhunskoj usluzi i velikom broju zvezdica. Hoteli se uglavnom nalaze na obali i prepuni su različitih sadržaja koji će vam letovanje učiniti nezaboravnim. Dok ste na ovoj destinaciji, ne propustite priliku da se upoznate sa jedinstvenom gastronomskom ponudom.

Na vama je samo da odlučite kada želite da svoje Mauricijus letovanje sprovedete u delo, koje god vremensko doba bilo zastupljeno na našem podneblju u tom momentu. Otkrijte sve čari ostrva okruženog koralnim grebenima i lagunama.

Destinacije - Mauricijus

Pretraga

Destinacija

  • Mauricijus

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.