Dvorci Bavarske putovanje

Putovanje Dvorci Bavarske – aranžmani: Dvorci Bavarske su poznati po svojoj savršeno bajkovitoj arhitekturi koja je insipirasala mnoge umetnike, pa i samog Volt Diznija. U najjužnijoj nemačkoj pokrajini, u Bavarskoj se nalazi veliki broj dvoraca koji su izgrađeni tokom prethodnih hiljadu godina. Kada su u pitanju Dvorci Bavarske putovanje u nemačku pokrajinu Bavarsku zasigurno ostavlja bez daha i pokreće ljudsku maštu.

Danas su Dvorci Bavarske izuzetno popularna turistička atrakcija u Nemačkoj. Odlučite se za jedan od aranžmana na našem sajtu koji podrazumevaju posetu Bavarske i saznajte zašto svi turisti hrle na ovo magično putovanje Dvorci Bavarske.

Putovanje Dvorci Bavarske – aranžmani

Poseta Bavarske i njenih dvoraca uglavnom je deo aranžmana drugih nemačkih gradova. Ukoliko se nađete u ovoj nemačkoj pokrajini ne propustite priliku da obiđete Dvorce Bavarske. Kada je su u pitanju Dvorci Bavarske obilazak uglavnom podrazumeva i posetu Minhena, Salcubrga i Augzburga, te je veoma kvalitetan smeštaj u nekom od gradova zagarantovan.

Dvorci Bavarske turističke ture i zanimljivosti dvoraca

Najpoznatija turistička atrakacija u Nemačkoj je “Romantična ulica” koja je nastala pedesetih godina prošlog veka. Danas, ova ulica je popularna zbog dvoraca koje je izgradio kralj Ludvig II, i to su poznati Linderhof, Herenkizme i Nojšvajnštajn. Luksuz kojim pleni ovaj deo Bavarske učiniće da se osetite kao da ste u nekoj bajci.

Dvorci Bavarske se obično nalaze na vrhovima visokih planina, te se stvara utisak da njihovi tornjevi i kule dodiruju nebo. Nemačka je poznata po svojim zamcima od kojih svaki nosi priču za sebe, a u svakom se nalazi pravo blago starih artefakata, nameštaja, slika i oružja. Samo putovanje Dvorci Bavarske omogućiće vam da doživite vreme u kojem su građeni, i biće vam jasno zašto je gradnja ovih dvoraca dovela Bavarsu do bankrota i to samo zato što je kralj Ludvig II hteo da se sagrade dvorci iz njegovih snova.

Pretraga

Destinacija

  • Dvorci Bavarske

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.