Nemačka putovanje

Nemačka putovanje – aranžman: Nemačka je država u centralnoj Evropi, a na severu izlazi na Severno i Baltičko more. Glavni grad je Berlin, a broji populaciju od preko 80 miliona stanovnika. Jedna je od zemalja osnivača Evropske unije i ekonomski je najjača zemlja na starom kontinentu. Pored toga, Nemačka je zemlja koja je mnogo doprinela svetskoj kulturi i nauci, a tokom duge i bogate istorije pretrpela je razna previranja. Nemačka danas, kao jedna od vodećih svetski sila, je izuzetno atraktivna i primamjiva destinacija za brojne turiste širom sveta. Može da se pohvali brojnim prirodnim lepotama, ali i kulturno-istorijskim znamenitostima, pa ukoliko poželite da posetite Nemačku, potražite neku od najatraktivnijih ponuda turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi putovanje u Nemačku.

Nemačka Berlin aranžmani

Berlin je glavni i najveći grad Nemačke. Najpoznatija građevina u svetu, a istovremeno i obeležje Berlina jeste Brandenburška Kapija. Druge građevine koje su atraktivne znamenitosti Berlina, a poznate su i izvan Nemačke su: Rajhstag, Televizijski toranj i Kolona Pobede. Simbol na grbu Berlina je medved, a kao nagrada na prestižnom filmskom festivalu u Berlinu dodeljuje se “zlatni medved”. U Berlinu se nalazi i veliki broj muzeja, pozorišta, opera, a turistima su primamljiva i dva velika zoološka vrta.

Ture po Nemačkoj

Jedna od najatraktivnijih tura za posetioce Nemačke jeste obilazak dvoraca u nemačkoj najjužnijoj pokrajini Bavarska. Impozantan broj dvoraca je izgrađen tokom prethodnih hiljadu godina u Minhenu i okolnim gradovima. Ove građevine su u prošlosti bile sedišta nekih od najvažnijih istorijskih događaja i u njima su živele najpoznatije ličnosti nemačke istorije. Danas su najpoznatiji i najposećeniji oni dvorci koji je izgradio kralj Ludvig II: Nojšvanštajn, Linderhof, Herenhimze… Dvorci su izgrađeni u oblasti Bavarskih Alpa.

Last minute ponude Nemačka

Za sve one koji žele da putuju u Nemačku i uživaju u ovoj zemlji, veoma su atraktivne Nemačka last minute ponude, s obzirom na to da su tada cene pristupačnije većem broju turista. U ovoj zemlji turistima su na raspolaganju brojni smeštajni kapaciteti, a bilo da su u pitanju Nemačka hoteli ili Nemačka apartmani smeštaj je u potpunosti podređen turistima i njihovom maksimalnom komoditetu.

Pretraga

Destinacija

  • Nemačka

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.