Putovanje u Minhen

Minhen putovanje – aranžmani: Putovanje u Minhen vrlo je popularno, a ovaj glavni grad nemačke pokrajine Bavarske odlikuje se metropolskim karakterom. Minhen je treći grad u Nemačkoj po veličini, a predstavlja i jedan od najznačajnijih kulturnih i ekonomskih centara Nemačke.

Minhen, sa okolinom, danas ima oko 2 miliona stanovnika, a definitivno predstavlja i sve popularniju turističku destinaciju. Svake godine, u proseku, za putovanje u Minhen se odluči oko 3 miliona posetilaca, a ako i vi želite da budete jedan od njih – na našem sajtu lako i brzo ćete pronaći aranžmane turističkih agencija za putovanje u Minhen, gde ih možete i rezervisati.

Smeštaj u Minhenu

Hoteli u Minhenu prvi su izbor turista, ali ni apartmanski smeštaj, kao ni hostelski nije daleko. Minhen hoteli uglavnom se nalaze u samom centru grada, kako bi turistima olakšali obilazak grada, ali ima i onih koji su dalje od centra, a uglavnom ih odlikuju manje cene. S obzirom na njihov veliki broj, Minhen hoteli čine pravom turističkom destinacijom gde će svi lako i brzo pronaći baš onaj smeštaj po svojoj meri.

Minhen znamenitosti

Minhen ne izlazi na more, u njemu je često loše vreme, ali je turistički vrlo popularan – upravo zbog znamenitosti Minhena koje su zaista impozantne. Minhen na proleće mnogi ističu kao najbolje doba za obilazak.

Minhenska rezidencija, Nova gradska većnica, Bogorodična crkva u Drezdenu, crkva Azam, Engleska bašta, palata Nimfenburg… Spisak znamenitosti Minhena je ogroman, a ove turističke atrakcije privlače veliku pažnju turista zbog svoje istorijske važnosti, ali i estetske grandioznosti i lepote.

Minhen znamenitosti čine jedinstvenim, a na svakom koraku, sem impozantnih građevina, čekaće vas i iznenađenja! Tako ćete, na primer, u samom centru grada videti park u kome studenti proleća i leta provode ležeći na travi, a u njegovoj sredini – veštački potok sa veštačim talasima na kojim surferi i zimi vežbaju. Grafiti, barovi i vrlo urban život takođe su odlike ove metropole, a nema sumnja da ćete u njemu uživati.

Pretraga

Destinacija

  • Minhen

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.