Hamburg putovanje

Hamburg putovanje i hoteli – ponuda aranžmana: Posetite Hamburg i otkrijte sve čari ove nemačke metropole, smeštene na severu zemlje. Danas se smatra medijskim i kulturnim centrom ovog dela države, ali postoji pregršt razloga zbog kojih bi trebalo da se uz jedan od naših aranžmana opredelite za Hamburg putovanje. U ovom gradu će vas sve očarati, počev od prirode, preko kulturnog nasleđa do unikatne arhitekture. Hoteli u Hamburgu, restorani i taverne su sinonim za vrhunsku uslugu zbog čega ćete posebno uživati.

Grad se nalazi na ušću Alstera i Bile u Elbu, a posebno impresionira podatak da se u njemu nalazi više od 2500 mostova zbog čega je poneo i titulu grada sa najviše mostova u Evropi. Hamburg je destinacija koju možete posetiti u bilo koje doba godine, ali je najpopularnija opcija posetiti ga leti. U to vreme možete zaploviti jezerom Alster i okružiti se zelenilom okoline grada. Ipak, imajte na umu da je i proleće sjajna sezona za posetu ovom gradu.

Hamburg znamenitosti i atrakcije

Među Hamburg znamenitosti spada impozantna građevina u centru grada koja ima više od 600 prostorija – Rathaus. Osim toga, posebnu pažnju privlače crkve Svetog Nikole i Svetog Mihaelisa u kojima imate mogućnost da se popnete na toranj i da odatle posmatrate grad i luku.

Hamburg, i pored ulice crvenih fenjera nalik na onu u Amsterdamu, i dalje drži epitet kulturnog centra. Ovaj podatak ne čudi s obzirom da su u njega smestili vodeći nemački, ali i internacionalni izdavači knjiga i publikacija. U Hambrugu se nalazi 16 pozorišta, 12 muzeja i impresivan broj bioskopa. Danas je Hamburg poznat i kao grad mjuzikla jer se u njemu od devedesetih godina izvode najpopularnija svetska muzičko-scenska dela.

Hamburg hoteli ili apartmani?

Hoteli u Hamburgu zadovoljavaju i najstrože zahteve turista, baš kao i svaka druga grana ugostiteljstva u Nemačkoj. Za sve koji žele da iskuse vrhunski komfor i luksuz Hamburg hoteli su idealan izbor. Ipak, i u slučaju da se odlučite za privatni smeštaj ili apartmane – nećete pogrešiti. U zavisnosti od dela grada u kom se smeštaj nalazi, razlikuje se i cena, a vi se odlučite za onaj koji najviše odgovara vašem budžetu.

Odlučite se za Hamburg putovanje i otkrijte zašto ga nazovaju zelenom metropolom Evrope. Sve vezano za ovaj grad će vas oduševiti, samo mu treba dati priliku da vas razoruža svojim izgledom, ali i gostoprimljivošću.

Pretraga

Destinacija

  • Hamburg

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.