Putovanje u Bački Petrovac

Bački Petrovac smeštaj – Putovanje u Bački Petrovac: Bački Petrovac je naselje u Južnobačkom okrugu u Vojvodini. Mesto je poznato po razvijenoj poljoprivredi, a naročito po proizvodnji hmelja kome je posvećena i tradicionalna letnja manifestacija “Dani hmelja” u Bačkom Petrovcu. Putovanje u Bački Petrovac je zanimljivo ljubiteljima širokih seoskih ulica, zelenila, malih šarenih kuća i raznovrsnog cveća kome se u ovom mestu poklanja posebna pažnja. Bilo da se odlučite za duži boravak ili za izlet, putovanje u Bački Petrovac možete započeti pretragom aranžmana na našem sajtu, koji uključuju ovu destinaciju.

Bački Petrovac smeštaj

Kada se zaputite u jednu od najlepših vikend destinacija u Srbiji – Bački Petrovac smeštaj ćete pronaći u nekom od domaćinstava koji nude apartmane i sobe po izuzetno povoljnim cenama. Većina apartmana se nalazi u centru Bačkog Petrovca, pa se blizina prodavnica, restorana i kafića kojima ovaj grad raspolaže podrazumeva. Gostoprimstvo domaćina u Bačkom Petrovcu će vas sigurno oduševiti, pa ćete verovatno poželeti da se u ovo mesto ponovo vratite. Na samo 25 km od Bačkog Petrovca se nalazi Novi Sad, pa možete iskoristiti priliku da obiđete i ovaj grad ako to već ranije niste učinili.

Znamenitosti u Bačkom Petrovcu

Znamenitosti u Bačkom Petrovcu uključuju nekoliko obrazovnih i kulturnih ustanova koje bi trebalo da obiđete ukoliko se nađete u ovom mestu. Mesto je najpoznatije po Slovačkoj gimnaziji i Narodnom muzeju, a najveća turistička atrakcija je svakako akva park Petrolend, smešten u srcu Bačkog Petrovca.

Pretraga

Destinacija

  • Bački Petrovac

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Autentik Bački Petrovac

Autentična vojvođanska kuća I kategorijeU potpunosti renovirana u starom stilu, sa obezbeđenim parkingom i zasebnim ulazom u objekat sa predsobljem,…

KONTAKTIRAJTE
0€/apartman