Sombor putovanje

Sombor smeštaj – aranžman za putovanje: Sombor je grad na severu Srbije i sedište Zapadnobačkog upravnog okruga. Sombor je grad bogate kulturne baštine, a nadaleko je poznat po svom zelenilu. Danas je Sombor moderan, lepo uređen grad, koji je očuvao šarm prošlosti i duh svoje duge i bogate istorije. Sombor rado posećuju brojni turisti, a ukoliko i vi želite da obiđete Sombor pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi savršeno putovanje u Sombor.

Sombor smeštaj

Ukoliko se opredelite za putovanje u Sombor smeštaj koji postoji u turističkoj ponudi ovog grada obuhvata brojne objekte koji su namenjeni turistima koji rado dolaze i posećuju Sombor. Ako je vaša destinacija Sombor hoteli su najbolje rešenje za odsedanje, s obzirom na to postoje mnogi objekti koji su savršeno opremljeni i nude maksimalni komoditet za sve posetioce. Hoteli u Somboru su razni, od onih opremljenim rustičnim nameštajem, pa sve do onih moderno uređenih.

Sombor znamenitosti

Sombor ima zaista puno interesantnih znamenitosti, i gotovo da nije moguće obići sve njih za jedan dan. Zgrada županije je sagrađena 1882. godine i bila je centar administracije Bačko-bodroške županije, koja je u nadležnosti imala celu Bačku. Danas se u svečanoj sali Županije održavaju sednice skupštine opštine Sombor.

Na trgu presvetog Trojstva nalaze se Gradske kuća – Magistrat, Plebanija – župni dvor na čijoj fasadi je sunčani sat, crkva svetog Trojstva, Galerija slikara Milana Konjovića, Gradska biblioteka, Preparandija – stara učiteljska škola u kojoj je Galerija slikara Save Stojkova.

Kada se sa Trga svetog Trojstva uputite levo, stižete na Fijakerski plac koji se nalazi pored Gradskog muzeja. U Somboru postoji i Trg Svetog Đorđa, a nedaleko odatle nalazi se Srpska čitaonica, osnovana 1845. godine na inicijativu najučenijih i najuglednijih Srba tog vremena.

Sombor aranžmani

Kada su u pitanju Sombor aranžmani u ponudi turističkih agencija koje postoje na našem sajtu može se pronaći veliki broj različitih opcija za putovanje u ovaj srpski grad, a na vama je da odaberete onu koja vama najviše odgovara, kako u pogledu cene, tako i u pogledu termina. Bilo da je u pitanju Sombor na jesen ili Sombor na proleće, doživljaj će sigurno biti na najvišem nivou s obzirom na to da ovaj grad nudi mnoštvo mogućnosti da savršeno ispunite svoj dan.

Destinacije - Sombor

Pretraga

Destinacija

  • Sombor

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Beli Salaš

Pravi salaš, izolovan od gradske vreve, sa funkcionalnim poljoprivrednim gazdinstvom.Oaza mira koju ometaju guske i ćurke :)

KONTAKTIRAJTE
10€/noćenje

Vikendica Sakić

Iznajmljujem vikendicu u Backom Monostoru, vikend naselje Opaljenik, vikendica poseduje veliko prostrano dvoriste sa celom opremom za rostiljanje,kuvanje i spremanje…

KONTAKTIRAJTE
40€/noćenje

Ciconia nigra

Naši gosti, prilikom boravka u prijatnom smeštaju, imaju priliku za aktivan odmor, upoznajući se sa svim onim što ovaj kraj…

KONTAKTIRAJTE
7€/noćenje

Vila Korlatoš

Vikendica poseduje dve prostorije sa po dva kreveta, i jednu veću sa jednim kaučem, kupatilo ,kuhinju, veliku terasu, dvorište sa…

KONTAKTIRAJTE
25€/najam objekta