Šri Lanka putovanje

Putovanje Šri Lanka – aranžmani: Šri Lanka je ostrvska država koja se nalazi u južnoj Aziji u Indijskom okeanu. Severozapadno od Šri Lanke nalazi se Indija, dok je jugozapadno Maldivski arhipelag. Glavni grad ove zemlje je Sri Džajavardenepura Kote, a prema poslednjem popisu broji oko 22,2 miliona stanovnika. Zahvaljujući svom geografskom položaju i obali pogodnoj za izgradnju luka imala je veliki strateški značaj, počev od drevnog Puta svile pa sve do Drugog svetskog rata. Šri Lanka je multikulturna zemlja, u kojoj se sreće mnoštvo religija, naroda i jezika. Iako je poljoprivreda glavna delatnost, a izvoz čaja, kokosa, guma i cimeta glavni izvor prihoda, Šri Lanka je zemlja koju rado posećuje veliki broj turista širom sveta. Ukoliko i vi želite da obiđete ovu azijsku zemlju potražite najbolje ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno Šri Lanka putovanje.

Šri Lanka izleti

Šri Lanka je pravi biser Indijskog okeana. Odlikuju je predivne, duge peščane plaže, ali i neverovatna netaknuta priroda, kao i izuzetno duga tradicija i kultura. Pisana istorija Šri Lanke duga je oko 3.000 godina, ali veruje se da je ovo ostrvo bilo nastanjeno i u praistoriji, odnosno još pre oko 125.000 godina. Na centralnom delu ostrva nalaze se džungle, a za turiste je posebno zanimljivo obilaženje budističkih hramova, brojnih lokaliteta koji su pod zaštitom UNESCO-a, ali i branje čaja, hranjenje slonova, tradicionalne masaže. Pregršt razloga da sebi isplanirate Šri Lanka putovanje.

Last minute Šri Lanka

Za sve turiste koji žele da putuju u Šri Lanku i provedu savršeni odmor u ovoj azijskoj zemlji, u Indijskom okeanu, veoma su primamljive Šri Lanka last minute ponude, s obzirom na to da su tada cene znatno niže i pristupačnije većem broju turista. U ovoj zemlji turistima su na raspolaganju brojni smeštajni kapaciteti, koji su u potpunosti prilagođeni svim mogućim zahtevima turista, kako bi se obezbedio njihov maksimalni ugođaj i komoditet. Ono što takođe može olakšati budžet predviđen za letnji odmor jesu i Šri Lanka first minute ponude, pa u zavisnosti kada odlučite da obiđete ovu zemlju potražite i najpopularnije aranžmane.

Pretraga

Destinacija

  • Šri Lanka

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.