Putovanje u Bangkok - grad dinamičnog rasta stanovništva

Bangkok putovanje – aranžmani: Bangkok je glavni grad kraljevine Tajland, a najveći je i najbrojniji u celoj državi. Ovaj grad je grad dinamičnog rasta stanovništva, a po mnogim listama nalazi se na samom vrhu kada se radi o broju turista koji ga obiđu.

Urbana džungla najčešća je sintagma koja se koristi pri opisivanju prestonice Tajlanda, a mnogi kažu da ko jednom ode u Bangkok, sigurno dolazi opet, a ukoliko ste jedni od onih koji su odlučeni za putovanje u Bangkok, lako ćete pronaći aranžmane agencija na našem sajtu. Nema sumnje da ćete uživati u gradu budističkih hramova i nezaboravnog noćnog provoda, vlage, kao i nasmejanih domaćina i zadovoljnih turista, u gradu kontrasta i ekstrema, u jedinstvenom Tajlandu.

Bangkok smeštaj

Turističke agencije u sklopu svojih aranžmana najčešće nude hotelski smeštaj. Za apartmane u Bangkoku turisti se vrlo retko odlučuju, a u ovoj svetskoj metropoli pronaći ćete i veliku ponudu hostela za koje se mnogi odlučuju.

Bangkok je ogroman grad, a znamenitosti, atrakcija i stvari koje treba videti ima na pretek, pa ne čudi što se mnogi odlučuju za hostel u Bangkoku, s obzirom da u sobi samo spavaju, a ceo dan na nogama istražuju grad.

Bangkok znamenitosti

Tajlanđani svoju prestonicu zovu “gradom anđela”, a kao što smo rekli, puna je znamenitosti, atrakcija i zanimljivih aktivnosti koje nudi svojim turistima. Preporučujemo da po samom dolasku, odmah obiđete neverovatne, kulturno-istorijske, građevine Bangkoka: Grand Palace & Wat Prakeaw, lociran u Starom gradu, kao i Wat Arun, koji se nalazi na promenadi kraj reke.

Dok budete obilazili ove znamenitosti, na svakom koraku osetićete specifičnu tajlandsku atmosferu, a videti i mnogo zanimljivih prodavnica, uličnih marketa, ali i građevina, arhitektonskih bisera Azije. Chinatown deo je grada koji u neku ruku predstavlja i njegov simbol, kao i Plutajući market (pijaca na vodi), te ih obavezno obiđite i probajte tajlandske specijalitete.

Sem ovih, u Bangkoku ćete videti još mnogo čudesnih atrakcija, a u njega ćete se verovatno i vratiti! Iskoristite najbolje od ovog grada, a sigurno ćete vaše putovanje u Tajland prepričavati mesecima nakon povratka.

Pretraga

Destinacija

  • Bangkok

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.