Tajland putovanje

Tajland putovanje i hoteli – ponuda aranžmana: Tajland je zemlja koja se nalazi u središnjem delu Indokine. Na jugu izlazi na Tajlandski zaliv koji pripada Južnom kineskom moru. Bangkok je glavni grad ove države i on predstavlja sasvim neobičnu metropolu koja svojim sadržajem mami turiste iz celog sveta. Sigurno je da će vam putovanje u Tajland doneti neočekivano iskustvo koje nećete moći da uporedite ni sa jednim pređašnjim.

Vaše putovanje Tajland će uključiti i obilazak brojnih drevnih budističkih hramova i posetu bogatoj farmi leptira i krokodila. Saznajte šta naš aranžman za Tajland podrazumeva i počnite da planirate posetu zemlji rajskih ostrva i nesvakidašnje prestonice.

Tajland letovanje

Ukoliko se odlučite za Tajland letovanje, bićete u prilici da uživate u najlepšim plažama i gustim džunglama. Svako ostrvo Tajlanda je posebno na svoj način i pruža drugačiji pejzaž, a svaki od njih će vas ostaviti bez daha.

Na ovim plažama ćete saznati kako izgleda plaža najfinijeg peska i koja je to smaragdnozelena boja vode u kojoj se kriju koralni sprudovi i rojevi šarenih ribica. Za sve ljubitelje zavučenih plaža i neobičnih uvala, ovo je najbolje iskustvo. Ukoliko ste ljubitelj adrenalinskih sportova na Tajland putovanju nećete ostati uskraćeni ni za taj doživljaj.

Smeštaj – hoteli na Tajlandu

Postoji veliki broj smeštajnih jedinica na Tajlandu. Među popularnim su Tajland hoteli koji nude vrhunski nivo usluge i brojne sadržaje, poput sportskih terena, bazena i SPA centara gde se nude najbolje masaže i aroma terapije. Takođe, popularni su i hosteli u gradovima, ali i iznajmljivanje kuća na obali. U zavisnosti od budžeta i vaših preferencija, lako ćete pronaći smeštaj koji će vam odgovarati.

Ne propustite priliku da svoje Tajland putovanje začinite ukusima koje možete probati samo ovde. Probajte sve što njihova egzotična kuhinja nudi i uživajte u ukusima čuvenog tajlandskog ledenog čaja, prepoznatljivog po narandžastoj boji.

Pretraga

Destinacija

  • Tajland

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.