Pataja letovanje

Aranžmani za Pataju – Pataja letovanje: Pataja je svetski poznato letovalište na Tajlandu, smešteno u provinciji Čonburi, u istočnom delu države. Grad se prostire na površini od oko 15 kilometara uz obalu Tajlandskog zaliva, a 160 km severozapadno od njega se nalazi tajlandska prestonica – Bangkok. Ova destinacija je nekad bila poznata kao svetska prestonica seks turizma, međutim, danas predstavlja jedno od najpopularnijih letovališta sa urbanim i kvalitetnim sadržajem, a godišnje je poseti čak pet miliona turista.

Kada je u pitanju Pataja letovanje je glavni povod za putovanje u ovaj grad, jer raspolaže prelepim plažama i čistim morem. Na našem sajtu možete pogledati koji aranžmani za Pataju su u ponudi, i izabrati onaj koji najviše odgovara vašim željama. Ukoliko je vaša naredna destinacija Pataja last minute kao i first minute ponude su idealan način da ovu destinaciju posetite po niskim cenama, uz zagarantovan dobar provod i nezaboravno letovanje.

Pataja smeštaj – gde odsesti?

Kada je u pitanju Pataja smeštaj je raznovrstan, a uglavnom su u ponudi hotelski i apartmanski smeštaj. Aranžmani za Pataju uglavnom obezbeđuju i smeštaj u ovom letovalištu, pa ako se odlučite za neki od njih, ova stavka putovanje ne mora da vas brine. Prema onom što nudi Pataja hoteli predstavljaju njen najjači adut, s obzirom na to da su prilagođeni urbanom stilu grada, a poseduju i izuzetno moderne sobe opremljene najsavremenijim sadržajem koji vam može biti potreban tokom boravka u Pataji.

Udobnost je zagarntovana, kako u hotelima tako i u apartmanima, a ogroman broj turista koji posećuju Pataju svake godine upravo to i potvrđuje. Pataja first minute ili last minute ponude takođe obuhvataju smeštaj za putnike, pa ukoliko imate priliku, zgrabite šansu da letujete u Pataji i boravite u njenim najlepšim hotelima, po niskim, akcijskim cenama.

Atrakcije u Pataji

Pataja je grad luksuznih hotela, urbanih kafića, i zanimljivih znamenitosti čiji obilazak ne bi trebalo da propustite. Popularna je zbog atraktivnih plaža, razvijenog noćnog života, šopinga, pa uglavnom predstavlja idealnu destinaciju za mlađu populaciju.

Najpoznatije atrakcije u gradu su Selo slonova, Podvodni park Pataja – najveći akvarijum u Aziji i muzej “Verovali ili ne”, ali doživljaj neće biti potpun bez posete pabovima, noćnim klubovima i barovima koji predstavljaju ličnu kartu ove destinacije.

Plaže u Pataji

Plaže u Pataji se prostiru na 15 km peščane površine koju zapljuskuje kristalno čisto i toplo more. S obzirom na to da je plaža izuzetno dugačka, možete se smestiti na delove prepune turista, ležaljki, suncobrana i svih sadržaja karakterističnih za plaže, dok se možete izdvojiti i zauzeti neki pusti deo plaže koji nije posećen u velikoj meri. Najpopularnije plaže u Pataji su Jomtien plaža,  Pataja plaža, Koh Larn i Naklua.

Pretraga

Destinacija

  • Pataja

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.