Puket letovanje koje ostavlja bez daha

Puket hoteli – aranžmani za putovanje: Puket je najveće tajlandsko ostrvo i istovremeno jedna od 14 provincija Južnog Tajlanda. Raniji naziv ovog ostrva bio je Talang, a ostrvo se nalazi uz zapadnu obalu Tajlanda u akvatoriji Andamanskog mora, deo Indijskog okeana. Sa kopnom je povezan preko dva mosta na severnom kraju, a glavni i najveći grad je Puket Siti. Osnovna privredna delatnost na Puketu danas je turizam, a ovo ostrvo se smatra najvažnijom turističkom prestonicom Tajlanda. Ukoliko i vi želite da posetite ovo ostrvo pogledajte ponude nekih od turističkih agencija sa našeg sajta.

Puket plaže

Sigurno najpoznatija i najizreklamiranija plaža na Puketu, a i celom Tajlandu, jeste Patong. Ovo je plaža na kojoj je turistima gotovo sve na raspolaganju – ležaljke, suncobrani, stotine restorana, kafića, prodavnica, ali i noćnih klubova.

Plaža Lajan je usamljena i udaljena plaža i relativno malo ljudi zna za nju, a zapravo je pravi raj na zemlji. Veoma je mirna i tiha, čak i u sred sezone, a deluje predivno. Nema glisera, nema mnogo turista, voda je kristalno čista, a pesak mek i beo.

Kada je u pitanju plaža Karon voda i pesak su itekako lepi, a plaža je dovoljno dugačka i odlična za šetnje. Iako se turizam u ovom delu Puketa tek razvija, na samoj plaži ima dosta restorana i kafića, mada, naravno, ne toliko koliko u Patongu. Sama plaža je mirna i možete odmarati i uživati uz piće. Odlična je za porodice sa decom, parove, ali i za turiste koji su došli sami.

Plaža Kata se nalazi nešto južnije od plaže Karon i može se reći da je živopisnija i lepša, jer se nalazi u maloj uvali. Iako je na njoj nešto veća gužva nego na Karonu, uopšte nemate utisak da ste među gomilom turista. Atmosfera je mirna i, kao i na Karonu, odlična je za porodice sa decom.

Puket hoteli

Kada je u pitanju Puket hoteli koji se nalaze na ovom ostrvu u Indijskom okeanu su izuzetno luksuzni i opremljeni tako da zadovolje ukuse i prohteve čak i onih najzahtevnijih gostiju. Puket hoteli uglavnom imaju 3, 4 ili 5 zvezdica, što dovoljno svedoči o tome o kakvim je objektima reč. Neki hoteli izgrađeni su u stilu stare tajlandske gradnje, ali nezaostaju kada je u pitanju luksuzna opremljenost i komfor za posetioce.

Većina hotela u svojoj ponudi ima brojne restorane kako tajlandske tako i internacionalne kuhinje, a pored toga gostima su na raspolaganju i bazeni, barovi, spa i wellness centri, fitnes centri, biblioteke i još mnogo sadržaja namenjenog za maksimalan komoditet i zadovoljstvo posetilaca.

Last minute Puket

Last minute Puket ponude itekako su popularne kod mnogih turista koji žele da posete ovo tajlandsko ostrvo, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Ipak, ono što takođe može olakšati vaš budžet predviđen za putovanje na Puket jesu i Puket first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i uživanje u ovom egzotičnom ostrvu.

Pretraga

Destinacija

  • Puket

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.