Tanzanija putovanje

Tanzanija putovanje – aranžmani za putovanje Tanzanija: Tanzanija je država u istočnoj Africi i predstavlja jednu od najegzotičnijih destinacija zbog ostrva Zanzibar koji je jednim delom deo Tanzanije. Aranžmani za Tanzaniju podrazumevaju obilazak kopnenog i ostrvskog dela države, pa kada je u pitanju Tanzanija mnogi se odlučuju za posetu ove zemlje van kišne sezone kako bi mogli lepo sve da obiđu. Ova afrička država je poznata po gradu Aruša koji je safari prestonici Tanzanije, a državu krasi i veliki broj nacionalnih parkova koji predstavljaju glavnu turističku atrakciju ove države.

Ukoliko do sada niste imali prilike da posetite ovu državu u Africi koja predstavlja savršeni doživljaj za turiste, a željni ste egzotičnog odmora, pogledajte aranžmane na našem sajtu i obezbedite sebi idealno putovanje u Tanzaniju.

Tanzanija izleti

Ako se nađete na kopnenom delu Tanzanije, ne propustite priliku da se provozate safarijem. Jezero Manjara je predivan park prirode koji zauzima veći deo parka, ostavljajući tanak pojas kopna uz samu obalu. U periodu kiša, jezero je preplavljeno milionima flaminga. Glavna atrakcija parka su lavovi, ali pored njih u parku se mogu videti nilski konji, žirafe, zebre, hijene, leopardi i brojne druge životinje kako slobodno hodaju parkom.

Takođe, pored jezera Manjara, Tanzanija je veoma poznata i po krateru Ngorongoro koji je više nego nestvaran. Pravi užitak se oseti tek kada se spustite unutar kaldere i nađete se u takozvanom “Rajskom vrtu Afrike”. Ngorongoro je najveća kaldera na svetu koja je nastala nakon erupcije vulkana i u njoj žive veliki broj životinja. Ovaj krater je proglašen za jedno od sedam prirodnih čuda Afrike i nalazi se na listi UNESCO-ve svetske baštine.

Tanzanija last minute ponude

Kada su u pitanju last minute ponude Tanzanija je zemlja za koju postoje brojni aranžmani po pristupačnim cenama u poređenju sa lepotama koje se mogu videti i doživeti u ovoj afričkoj državi. Ponude ovog tipa su idealna mogućnost za sve one koji žele da po nešto nižim cenama obezbede sebi odmor iz snova. Takođe, kada je u pitanju Tanzanija first minute ponude mogu biti takođe nešto povoljnija opcija, te već sada možete rezervisati sebi putovanje u magičnu Tanzaniju.

Destinacije - Tanzanija

Pretraga

Destinacija

  • Tanzanija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.