Air France ponovo leti za Beograd

Prošlo je šest godina od kako Air France avioni nisu sleteli i uzleteli sa aerodroma glavnog grada Srbije. Ovog leta, počev od letnjeg reda letenja 2019. godine, ova avio-kompanija uvodi jedan let dnevno koji će leteti za Beograd.

Naime, počev od 31. marta 2019. godine, Beograđani će imati prilike da putuju avionima Air France-a. Jednom dnevno, na saobraćajnoj liniji Pariz-Beograd-Pariz, avioni tipa Airbus A319 i A320 prevoziće putnike.

Letenje prema već utvrđenom redu

Ukoliko planirate put u prestonicu Francuske ili prosto morate presedati na jednom od najvećih aerodroma sveta, Air France vam to omogućava. Po već utvrđenom redu letenja iz Beograda ka Parizu i obratno, dobijate priliku da svoje putovanje isplanirate mnogo ranije.

Sa Aerodroma Šarl de Gol u Parizu poleće se letom AF 1660 u 12:20. Predviđeno vreme sletanja na beogradski aerodrom je 14:35.

Sa Aerodroma Nikola Tesla u Beogradu poleće se letom AF 1661 u 15:25. Očekivano vreme sletenja na Aerodrom Šarl de Gol je 17:55.

Ildiko Kiš, menadžerka prodaje za Mađarsku i Balkan je navela da je veoma srećna i zadovoljna što se Air France nakon nekoliko godina pauze ponovo vraća u Beograd. Dodala je da će novim letom, putnicima iz Beograda biti na raspolaganju veći broj mogućnosti jer avio-kompanija Air France ima razvijenu mrežu letova iz Pariza. Takođe je navela da se uvođenjem tri leta dnevno u kod-šer partnerstvu sa Air Serbia-om ostvaruju odlične konekcije sa Aerodroma Šarl de Gol u Parizu ka više od 160 destinacija sveta.

21 let na nedeljnom nivou

Od marta 2019. godine, Beograd i Pariz biće povezani 21 letom na nedeljnom nivou. Na ovaj način se putnicima iz Srbije ostvaruje prilika da lakše i brže pristupe preko 1000 destinacija u mreži letova avio-kompanije Air France i njenih partnera.

Naime, Air France putnici će dobiti šansu da biraju između sedam nedeljnih letova avionima Air France-a i četranest kod-šerovanih letova sa Air Serbia-om.

Autor: Katarina Adamović | Objavljeno: 26.11.2018. | Ažurirano: 22.02.2019.

BESPLATNA rezervacija - Aerodrom parking Beograd

Logo avio prevoz
CENOVNIK (Ovu rezervaciju realizuje Aerodrom parking Beograd. ) 1 dan - 450 RSD | Od 2-4 dana 400 RSD po danu | Od 5-15 dana 300 RSD po danu | Od 16-31 dana 250 RSD po danu | 30+ dana 200 RSD po danu Prevoz od parkinga do terminala aerodroma i nazad BESPLATNO.

BESPLATAN upit za avio karte

Turističke agencije specijalizovane za avio karte