Air France povoljni letovi za više od 100 destinacija

Poznata Air France-ova Oh Lala Deals promocija za putovanja podrazumeva da kupujete pametno i letite povoljno, pa je avio kompanija ponudila svojim vernim putnicima iz Beograda jedinstvene cene za povratne karte za više od 100 gradova širom sveta.

Devojka u balonu, promocija za avio karte

Od 22. avgusta do 5. septembra 2019. godine traje trenutna promocija koja je deo Air France promocije za putovanja tokom cele godine. Aktuelna Oh Lala Deals promocija podrazumeva da se kupljene karte mogu iskoristiti u periodu od 22. avgusta 2019. godine do 30. juna 2020, do kada i sama promocija traje.

Neke od svetski poznatih destinacija na promociji

U godini kada su avioni Air France kompanije ponovo poleteli iz Beograda, iskusni i dobro obavešteni putnici imaće priliku da svoje avio karte, koje su velika stavka u putnom budžetu, kupe po promotivnoj ceni do nekih od najlepših destinacija sveta.

Promocija važi za povratne karte iz Beograda, a neke od destinacija koje se nalaze na promociji su i najposećeniji i najpoznatiji gradovi sveta, kao što su Njujork, Pariz i Havana.

  • Pariz već od 169 evra
  • Njujork već od 509 evra
  • Havana već od 549 evra.

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći klikom na link, a kako biste rezervisali svoju kartu i dodatno se informisali, najbolje je da posetite zvaničnu stranicu Air France-a ili ovlašćene turističke agencije.

Bitna godina za Air France

Air France-ova direktora prodaje za Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru, Jelena Banac smatra da je cela godina jako bitna za francusku avio kompaniju, jer su se nakon šest godina Air France avioni vratili u Beograd.

Sama linija Pariz-Beograd je vrlo bitna jer predstavlja istorijsku rutu koja postoji još od 1933. godine, od samog osnivanja avio-kompanije. Putnici iz Beograda, zahvaljujući Air France-ovoj Oh Lala Deals promociji, po promotivnim cenama mogu da lete do brojnih gradova sveta.

Direktora prodaje je dodala da je sama ideja Air France-a da za kraj leta nagradi svoje verne putnike, ali i one koji prvi put lete Air France avionima, avio kartama koje daju mogućnost uštede planirajući putovanje na vreme.

Autor: Milica Đorđević | Objavljeno: 26.08.2019. | Modifikovano: 29.08.2019.