Air France uvodi novu liniju za Dalas

Ako volite da putujete i imate želju da u skorije vreme posetite Ameriku onda će vas obradovati novost iz kompanije Air France koja uvodi liniju za Dalas iz Beograda preko Pariza.

Od 31. marta naredne godine Airbus A330 prevoziće putnike od aerodroma Šarl de Gol u Parizu do aerodroma Fort Vort u Dalasu i ovo je trinaesta destinacija u SAD do koje može da se stigne direktnim letom Air France iz Pariza.

Kada možete posetiti Dalas?

Pariz i Dalas biće povezani sa pet letova sedmično što putnicima daje veliku mogućnost izbora odlaznih i dolaznih letova. Kabine u avionu su opremljene najnovijom tehnologijom koja je prilagođena dugim letovima što putovanje čini prijatnijim i udobnijim.

Od 31. marta do 30. juna sledeće godine, letovi iz Pariza će se obavljati sredom, petkom i nedeljom od 10.10 dok će na odredište, odnosno u Dalas, stići u 13.50 po lokalnom vremenu.

Istim danima će biti i povratni letovi s tim što iz Dalasa kreću u 15.45, a u Pariz će, prema redu letenja, stići u 8.15 sledećeg dana. Tokom letnjeg reda letenja, u periodu od 1. jula do 1. septembra putnići će moći da biraju između pet dana jer će na već postojeće biti dodati polasci ponedeljkom i subotom.

Zašto treba da posetite Dalas?

Dalas je poznat kao centar naftne industrije, a primetan je i razvoj u oblasti telekomunikacije kao i bankarstva. Jedna je od turističnih destinacija koju putnici prepoznaju kao interesantnu zbog kauboja i rodea koji važe za glavne atrakcije.

U ovom gradu ubijen je američki predsednik Džon Kenedi, pa je jedan od brojnih muzeja posvećen upravo njemu. Možete posetiti i neku od umetničkih galerija ili uživati u parkovima i pogledu sa nebodera.

Let do Dalasa biće prijatno iskustvo jer će putnici uživati u komforu najnovijih kabina. Sedišta u biznis klasi se prilagođavaju putnicima pa ih tako možete transformisati u krevet dužine 2 metra koji će vam uz velike jastuke pružiti osećaj spavanja među oblacima.

Još jedna dobra vest za milenijalce

Konačno i milenijalci i svi mlađi putnici mogu da zadovolje svoje potrebe jer Joon, ćerka kompanija Air France od 14. maja 2019. godine uvodi novi let na relaciji Pariz-Kito. Do glavnog grada Ekvadora putnici mogu da stignu tokom cele letnje sezone.

Direktni letovi iz Pariza će biti tri puta sedmično, utorkom, četvrtkom i subotom. Svim putnicima će na raspolaganju biti tač-skrinovi i USB portovi kako bi ostali na vezi tokom samog leta.

Osim Dalasa, putnici iz Beograda mogu da lete i do Atlante, Bostona, Čikaga, Dalasa, Detroita, Hjustona, ali i Los Anđelesa, Majamija, zatim Mineapolisa, Njujorka, San Franciska kao i Sijetla i Vašingtona.

Autor: Marija Božić | Objavljeno: 24.09.2018. | Modifikovano: 22.02.2019.