Air France vas vodi na Festival kafe u New Yorku

Da li ste znali da Srbi spadaju u narode koji najviše piju kafu? Ukoliko ste i sami ljubitelj ovog jutarnjeg, prepodnevnog, poslepodnevnog i večernjeg rituala, kafe na pauzi, kafe tokom rada i kafe sa pijateljima, verovatno vas ovaj podatak ne iznenađuje mnogo. Idealno mesto na kojem svoju strast možete podeliti sa drugima jeste Festival kafe u Njujorku, koji uz Air France možete posetiti po promotivnoj ceni!

Šta videti u Njujorku?

Kada se govori o Njujorku i njegovim atrakcijama, spisak stvari koje možete obići je zaista dug. Kip slobode, Muzej moderne umetnosti i Tajms Skver su nezaobilazne stanice svih turista, a ništa manje pažnje ne privlači ni čuveni Central Park, Galerija šapata ili tajna železnička stanica ispod najpoznatijeg hotela Waldorf Astoria.

Njujorški festival kafe je samo jedan u nizu događaja koji, ukoliko imate nekoliko slobodnih dana u oktobru, treba da posetite. Ovaj događaj se održava od 12. do 14. oktobra u Metropoliten Pavilionu, i okuplja na hiljade posetilaca kojima je na raspolaganju čak 85 vrsta kafe. Pored dobro poznatog napitka, deo festivala su i zanimljivi nastupi bendova, umetničke izložbe i zanimljve radionice.

Kako do Njujorka?

Svi koji su do sada posećivali ovaj grad, ili Ameriku generalno, ili se možda raspitivali o cenama avionske karte znaju koliko one umeju da budu visoke. Najbolji način da dođete do Njujorka je da karte ne kupujete u poslednjem trenutku nego, kao iskusni putnici, dok su na promociji.

Tokom Air France OH LALA DEALS promocije povratnu kartu za Njujork možete kupiti po ceni od 479 evra. Promocija traje od 29. avgusta do 10. septembra, a karte se mogu iskoristiti u periodu od 1. septembra 2018. do 30. juna 2019.

U ovu fenomenalnu akciju je uključeno još 100 destinacija, a detaljan spisak možete pogledati ovde. Ne propustite priliku da po veoma povoljnim cenama obiđete svet uz Air France.

 

Autor: Katarina Adamović | Objavljeno: 04.09.2018. | Modifikovano: 22.02.2019.