Da li su hoteli dobar izbor prostora za venčanje?

Mnogi budući mladenci žele da njihovo venčanje bude jedno od najlepših o kome će se dugo pričati. Kako bi sve proteklo u najboljem redu, mesecima unapred se vrše razne pripreme, od odabira idealnog prostora za venčanje, do odličnog benda koji će da napravi sjajnu atmosferu.

Međutim, ponekad mladenci imaju dosta nedoumica u vezi sa idealnim prostorom gde će održati jedan od najvažnijih događaja u njihovim životima. Nekada se dvoume između hotelske sale i otvorenog prostora. Žele idiličnu ceremoniju, ali prosto nisu sigurni da li je odabir hotela idealan za takav dan. 

Kako bi se lakše odlučili za pravi prostor za venčanje, evo koji su sve benefiti proslave venčanja u hotelu.

Zašto je idealno proslaviti venčanje u hotelu?

Raskošna sala za proslave

Ako planirate venčanje kroz nekoliko meseci, možda čak i godinu dana, a još uvek ste nesigurni u kakvom ambijentu bi voleli da doživite neke od najlepših trenutaka u vašem životu, razmislite dobro o hotelskoj sali.

Hotel ima mnogo dobrih strana, kada je u pitanju adekvatan prostor za proslavu svadbe. Hotel Majestic ima super salu za venčanje, a pored njega, i hoteli poput Majdana, Hiltona i Hajata su sjajan izbor za organizaciju fenomenalnog venčanja o kome će se dugo pričati.

Osim toga, bilo koji od ovih ambijenata da izaberete, nećete pogrešiti zahvaljujući vrhunskoj usluzi osoblja i velikom prostoru koji može da se ukrasi najlepšom dekoracijom.  

#1 Prostranost hotelske sale za veliki broj zvanica

Ukoliko mladenci žele luksuzno venčanje i planiraju da zovu veliki broj gostiju, onda je hotel najbolje moguće rešenje. Prostranost hotelske sale igra veoma važnu ulogu kako bi se sve zvanice komotno smestile i kako bi se izbegla bespotrebna gužva.

Pored prostora za goste, tu je i ogromna bina za bend i podijum za ples koji je od velikog značaja kod svih onih mladenaca koji žele da naprave odličnu žurku na kojoj 

će svi moći da uživaju do kasnih sati.    

#2 Idealan ambijent za fenomenalnu dekoraciju

Hotelska sala je odličan ambijent za najraznovrsniju dekoraciju po želji mladenaca. Neverovatna moć transformacije sale u ono što su mladenci zamislili, kako bi se dočarala posebna emocija.

Ukoliko mlada želi venčanje kao iz bajke, na kome će se osećati kao prava princeza,, pomoću raznih dekorativnih ukrasa nežnih tonova i posebnog osvetljenja hotelska sala može dočarati pravu rajsku oazu koja će doprineti bajkovitom izgledu.

S druge strane, ako mladenci žele da naprave atmosferu za pravu, nezaboravnu, žurku, dekoracija takođe može da im pomogne da prostor dobije klupski izgled koji će biti kao stvoren za sve parti-manijake koji žele vrhunski provod.

#3 Prvoklasna usluga osoblja

Ukoliko želite da vaše venčanje prođe u najboljem mogućem redu jako je važna prvoklasna usluga osoblja koje će se truditi da svi gosti budu zadovoljni. Mnogi hoteli mogu da se pohvale iskusnim osobljem koje godinama uspešno služi na velikim događajima. 

Zahvaljujući njima, nećete morati da brinete o tome da li su vaši gosti gladni i žedni, jer će oni biti tu u svakom trenutku da posluže sve ono što bude bilo potrebno svim vašim zvanicama.

#4 Hotelske sobe na raspolaganju gostima

Jedna od najvećih prednosti proslave venčanja u hotelu jesu njegove sobe i apartmani u kojima će, pored mladenaca, moći da prespavaju i mnogi gosti koji su doputovali iz raznih krajeva zemlje ili sveta.

Ovo je pogotovo velika pogodnost za one koji imaju dosta gostiju iz inostranstva i koji žele da im naprave najbolji mogući ugođaj. Između ostalog, iznajmljivanje sobe za goste koji žive daleko je fenomenalan gest kojim iskazujete brigu za njihovu bezbednost, kako ne bi morali da se vraćaju usred noći.

Osim bezbednosti i ugođaja koji se obezbeđuje gostima, i sami mladenci takođe mogu da iskoriste svoj apartman u svako doba dana i noći, ukoliko žele da se odmore na kratko, presvuku ili istuširaju. Imati mali prostor samo za sebe tokom venčanja može da bude od velike pomoći. 

#5 Odličan ambijent za svaki detalj ceremonije

Građansko venčanje, prvi ples, koktel, fotografisanje, fenomenalna žurka…sve to možete da obavite u hotelskoj sali. Nemate potrebu da napuštate prostoriju, jer svaki kutak može da bude posebno osmišljen za svaku od tih potreba

#6 Praktičan izbor za siguran parking

Iako se parking podrazumeva u okviru sala i restorana, iznenadićete se ako čujete da mnogi od njih ne poseduju sopstveni parking. S obzirom da većina hotela ima svoj privatni parking, ukoliko želite da vaši gosti ne razmišljaju o bezbednosti svog automobila, onda je hotel pravi izbor za venčanje.

#7 Izvrstan ketering 

Svi internacionalni hoteli imaju svoje fenomenalne kuvare i poseban ketering koji je na raspolaganju svim mladencima koji se odluče za proslavu venčanja u hotelu. Raznovrsni meni, moguće opcije švedskog stola na kom će biti poslužena razna, ukusna jela su od velikog značaja za takav jedan poseban dan. 

Šta ako želite intimno venčanje samo za najbliže?

Ukoliko, ipak, ne vidite sebe na glamuroznoj ceremoniji sa velikim brojem zvanica, hoteli nude i druge opcije kao što su posebne sale za manji broj ljudi ili pregrade pomoću kojih će prostor vizuelno delovati intimnije.

Sve je stvar vašeg ličnog ukusa i onoga kako vi zamišljate svoje venčanje iz snova. U današnje vreme su vam na raspolaganju mnoge opcije, a na vama je samo da iskristališete šta je ono što bi vas istinski učinilo da se osećate ispunjeno i srećno!

Autor: Nevena Zlatić | Objavljeno: 23.04.2020. | Modifikovano: 23.04.2020.