JOON vas vodi na nove destinacije

JOON kao ćerka kompanija Air France-a, takođe nastoji da konstantno uvodi novi sadržaj za svoje putnike, a uskoro će to podrazumevati i opciju za posete novim destinacijama. Naime, ova avio-kompanija od leta 2019-te godine uvodi mogućnost leta iz Pariza na još šest novih destinacija – Madrid, Stokholm, Prag i Mančester u Evropi, Sent Martena na Karibima i Kita u Ekvadoru.

Za nove generacije nove destinacije

JOON sve više postaje prepoznatljiv, kako po novim vezama između Pariza i evropskih metropola, i između Evrope, Afrike, Azije, Južne Amerike i Indijskog okena, tako i po tome što nudi neobičan i zanimljiv sadržaj za nove generacije. Putnicima su na raspolaganju visokoenergetski sokovi “baobab matahija”, šik stil i dodaci za elektronke gedžete kojih se nijedan milenijalac neće odreći čak ni dok leti, kao i mnoge druge pogodnosti.

Ovaj prevoznik veoma često nudi uslugu po cenama bliskim lou-kostu. Ono što karakteriše JOON avio-kompaniju nisu samo niski troškovi, već i učestalost letova, te ćete od letnjeg reda letenja 2019-te godine imati mogućnost da šest puta nedeljno letite za Madrid, četiri puta nedeljno za Stokholm i tri puta nedeljno za Prag, Mančester, Sent Marten i Kito.

Na evropskim rutama će leteti avioni Airbus A320 i A321, dok će dugolinijskim letovima saobraćati avioni Airbus A340 opremljeni potpuno novim kabinama. Cene letova, u jednom pravcu, kretaće se od 39 evra za Mančester, 49 evra za Prag i Madrid, 59 evra za Stokholm i 199 evra za Sent Marten i Kito. Ovo su cene koje uključuju takse, ali ne i prtljag, stoga obratite pažnju na to koliki će vam biti koferi i torbe koje planirate da nosite sa sobom.

Više i sadržaja i prostora za putnike

Svi putnici koji se odluče za let ovom kompanijom imaju mogućnost da se povežu na YouJOON preko svojih elektronskih uređaja. Naime, YouJOON je mreža koja tokom leta nudi veliki izbor časopisa i magazina. Takođe, svim putnicima je obezbeđen širok izbor besplatnih pića, dok je u biznis klasi obezbeđen i doručak ili užina, u zavisnosti od doba dana.

Ukoliko se odlučite za dugolinijski let JOON-om, pored magazina i časopisa, na raspolaganju će vam biti i veliki spektar TV serije i filmovi. Za ljubitelje opuštanja sa slušalicama na ušima, obezbeđen je širok izbor muzike raznih žanrova. A za decu je obezbeđen veliki izbor crtaća i igrica kako bi im put protekao što zanimljivije i interesantnije.

Kada je ova avio-kompanija u pitanju, komfor je zagarantovan bez obira na izbor kabine. Čak i ekonomska klasa nudi mogućnost obaranja sedišta od 118 stepeni i 78 centimetara za noge, dok će putnicima u biznis klasi biti obezbeđena dva metara dugački kreveti, kad se obore sedišta, iz kojih će moći da probaju izvrsna jela francuskih kuvara.

Iako ova kompanija još uvek ne leti iz Beograda, njene usluge i letovi su nam dostupni u “komšiluku”. Od 28. oktobra 2018. godine uvedeni su letovi iz Budimpešte za Pariz. Ova kompanija povezuje glavne gradove Mađarske i Francuske sa čak tri leta dnevno, tako da nemate izgovor, kupite vašu kartu na vreme i uputite se u neku od novih destinacija letenja.

Autor: Katarina Adamović | Objavljeno: 22.11.2018. | Modifikovano: 22.02.2019.