KAKAV SNIMAK: Priroda i znamenitosti Srbije u punom sjaju! (VIDEO)

Pogledajte neverovatan timelapse video snimak Srbije i svih srpskih kulturno-istorijskih i prirodnih znamenitosti koje se smenjuju u svega 2 minuta i 46 sekundi, koliko ovaj video klip traje.

Da biste upoznali Srbiju na pravi način i da biste obišli sve kulturne i prirodne znamenitosti, potrebno je mnogo vremena. Ipak, Dušan Stojančević, autor neverovatnog video snimka o Srbiji – A Day in Serbia (Timelapse & Aerial) želi da nas razuveri! 

Nestvarno očaravajuće boje, planine, jezera, vinogradi širom Srbije, očaravajući Dunav, meandri Uvca, mistične tvrđave i pravoslavni manastiri, veliki gradovi kao što su Niš, Novi Sad i Beograd, sve to i više je ono što ovaj fascinantni video snimak prikazuje. Možemo li na bolji način pozvati strane turiste da dođu u Srbiju? Teško. Često ovakvi snimci inspirišu strance koji potom i sami snime video klipove o Srbiji.

Sve što je potrebno – jeste da izdvojite 2:46 minuta svog vremena, da se opustite i uživate. Garantujemo da ćete biti ponosni na svoju zemlju i spremni na akciju nakon gledanja snimka. Baš ono što je Dušan Stojančević i želeo da postigne.

Nadamo se da smo vas inspirisali da i sami pođete u otkrivanje Srbije, jer sasvim sigurno ima mnogo toga što niste obišli u sopstvenoj zemlji. Znate onu staru: „Svuda pođi, kući dođi“. Mi je poštujemo.

Pročitajte još i: TOP 10 – Najbolje iz Srbije!

Autor: Mateja Panović | Objavljeno: 16.01.2018. | Modifikovano: 08.03.2019.