Odletite do Brazila po promotivnoj ceni

Kada se pomene Brazil, sigurni smo da je mnogima prva asociacija na ovu zemlju upravo njena turistička prestonica – Rio de Žaneiro. Poznat po čuvenom karnevalu, belim peščanim plažama i suncu, ovaj grad slovi za Meku svetskih putoholičara, a uz Air France promociju ga možete posetiti po neverovatnoj ceni.

Koliko košta otići u Rio?

Ukoliko čekate poslednji čas da biste kupili kartu do Rio de Žaneira, možda ćete morati da prodate i svog četvorotočkaša kako biste je priuštili. Ukoliko kartu kupite unapred, po trenutno aktuelnoj OH LALA DEALS promociji avio – kompanije Air France, povratnu kartu do Rija možete naći po ceni od 599 evra, sa sve uključenim taksama.

Promocija traje od 29. avgusta do 10. septembra, a karte se mogu iskoristiti u periodu od 1. septembra 2018. do 30.juna 2019. godine. Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.airfrance.rs ili ovlašćene turističke agencije. A šta vas očekuje kada dođete na željenu destinaciju?

Prizori za pamćenje, fudbal i kontraverze

Verovatno ćete odmah po dolasku potražiti simbol Rija, zaštitni znak svih razglednica, slika i magneta iz ovog grada, a to je čuvena statua Hrista Iskupitelja na brdu Korkovado. Još jedno poznato brdo nosi naziv Glava šećera, i sa njega se jako dobro može videti panorama grada.

Ovde se nalazi i zeleni ekran na kome se možete fotografisati i izabrati pozadinu, a kao primer toga kako to može da izgleda na najupečatljivijem mestu se nalazi fotografija gej para u romantičnom poljupcu sa statuom Hrista u pozadini. Kompanija “Fotografika” je za 3 meseca dobila na hiljade pritužbi povodom toga, ali ne žele da skinu fotografiju kako bi svima stavili do znanja sa kojim se problemima homoseksualci ovde sreću.

Još jedan od zaštitnih znakova ovog grada jeste fudbal, s obzirom da je reč o rodnom gradu Ronalda i da se ovde nalazi čuveni stadion Marakana, nekada najveći fudbalski stadion na svetu. Ne teba zaboraviti ni već pomenuti karneval u Riju, kome prisustvuje čak 6 miliona ljudi.

Rio je grad koji svim svojim posetiocima pruži neverovatna iskustva i uspomene. Iskoristite promotivnu ponudu, i upoznajte se sa svim njegovim čarima.

Autor: Katarina Adamović | Objavljeno: 06.09.2018. | Modifikovano: 22.02.2019.