Počinje 38. Beogradski sajam turizma

Sajam turizma je sve popularnija manifestacija koja svake godine dobija na značaju kod svih onih koji čine industriju turizma – izlagača turističkih ponuda i posetilaca koji žele da putuju. Sajam se održava više od 30 godina, i u svom 38. izdanju očekuje preko 1100 izlagača i više desetina hiljada posetilaca. 

Sajam turizma traje od 18. do 21. februara 2016. godine i održava se tradicionalno na Beogradskom sajmu. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, dok je za grupe od preko 20 ljudi obezbeđen popust – karta iznosi 200 dinara po osobi. Na zvaničnom sajtu možete pronaći vodić kroz Beogradski sajam turizma, ili se upoznati sa izlagačima koji će ove godine predstaviti svoje aranžmane.

Ovo je jedinstvena prilika da pronađete odgovarajuću ponudu za svoje sledeće putovanje. Pre donošenja odluke, pročitajte iskustva putnika na našem sajtu, i saznajte više o agenciji sa kojom želite da putujete. Budite deo najvećeg turističkog događaja u jugoistočnoj Evropi, i neka vas ovogodišnji slogan “Gde još niste bili?” inspiriše da posetite neke nove destinacije koje ste odavno imali u planu… 

Autor: Krsto Arsenijević | Objavljeno: 18.02.2016. | Modifikovano: 26.11.2018.