Pogledajte kako je putnik preuredio kombi u pokretnu kamp kuću

Da li ste ljubitelj putovanja i kampovanja? Ako jeste, ova pokretna kamp kuća – kamp kombi, koju je čovek sam napravio unutar Mercedes-Benz kombija će vas oduševiti! Evo kako izgleda ovaj kamperski kombi koji može da ugosti čak četvoro ljudi na putovanju tokom cele nedelje.

Mercedes-Benz Sprinter kao kamperska kućica

Sve što vam može zatrebati, nalazi se unutar zadnjeg, smeštajnog, dela ovog Mercedesovog kombija. Mercedes-Benz Sprinter je odlično poslužio kreativcu Džeku koji je od ovog kombija napravio pokretnu kuću koja može da ugosti komforno čak četiri osobe. Dakle, u ovaj kamp kombi može da stane cela jedna porodica sa dvoje dece koja odluči da krene na uzbudljivo putovanje.

Kako je ova verzija kombija bila namenjena prevozu putnika, ne postoji pregradni zid između vozača i ostatka kombija, što je Džek sjajno iskoristio da od drugog reda sedišta napravi pokretne stolice koje prave trpezariju. Pored toga, ovaj kamp kombi poseduje i mini kuhinju (radni deo, mini sudoperu i frizider), ali i veliki „bračni“ krevet, sa još dve izdvojene kabine za spavanje za decu i druge goste. Takođe, zadnja vrata kombija otvaraju deo za prtljag, a čak imaju i suvu pregradu koja upija vlagu od recimo mokrih stvari sa plaže.

Okej, fali jedna stvar, primetili ste sigurno? Istina je da nije baš sve stalo u sam kombi, pošto nedostaje kupatilo (WC), ali to se zaista i ne može očekivati u kombiju koji je Džek samostalno preuredio. Ako se Džek uputi poznatim kamperskim rutama, nedostatak kupatila sigurno neće biti problem jer su kamp placevi predvideli takve potrebe u prirodi.

Ova ideja se dopala velikom broju putnika koji vole kampovanje i putovanja sa sopstvenim smeštajem, pa je Džek dobio veliki broj ponuda da preuredi i tuđe kombije. Njegov kamp kombi je koštao nešto preko $18.000 sa sve polovnim Mercedes Benz Sprinter kombijem iz 2012. godine.

Imate li vi neka slična kamp rešenja? Pišite nam i rado ćemo ih predstaviti drugima.

Autor: Mateja Panović | Objavljeno: 15.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.