Poznate avio-kompanije nude besplatne zamene rezervacija karata

Usled sve veće neizvesnosti izazvane pojavom i širenjem novog koronavirusa koji je prisutan u preko 100 zemalja sveta, dve velike avio-kompanije, francuski Air France i holandski KLM, ponudile su putnicima mogućnost da besplatno promene rezervaciju svojih avionskih karata.

Ovo će se odnositi na sve karte koje su kupljene pre 31. marta, a koje su izdate za sva putovanja između 3. marta i 31. maja 2020. godine

Avion Air France-a

Šta ovo podrazumeva?

Ova mera koju su dve evropske avio-kompanije uvele, znači da za sve letove njihovim avionima u navedenim terminima, putnici mogu da izmene svoju rezervaciju ili da zatraže vaučer. 

Besplatna promena rezervacija je dodatna mera koja ne menja nijednu drugu meru koju su ove kompanije usvojile u vezi sa putovanjima iz virusom najpogođenijih područja: Kine, Italije, Južne Koreje i Singapura, a u kojima je broj zaraženih dostigao skoro 100 000 ljudi. 

Air France – KLM vodeća je grupa kada se radi o međunarodnom avio saobraćaju. Oni dnevno izvedu do 2300 letova, najviše sa svojih matičnih aerodroma: Šarl de Gol u Parizu i Schiphol u Amsterdamu.

Kako biste bili u toku sa najnovijim vestima i politikom besplatne zamene rezervacija karata, pozivamo vas da posetite zvanične sajtove Air France-a i KLM-a

Autor: Katarina Adamović | Objavljeno: 10.03.2020. | Ažurirano: 10.03.2020.

BESPLATNA rezervacija - Aerodrom parking Beograd

Logo avio prevoz
CENOVNIK (Ovu rezervaciju realizuje Aerodrom parking Beograd. ) 1 dan - 450 RSD | Od 2-4 dana 400 RSD po danu | Od 5-15 dana 300 RSD po danu | Od 16-31 dana 250 RSD po danu | 30+ dana 200 RSD po danu Prevoz od parkinga do terminala aerodroma i nazad BESPLATNO.

BESPLATAN upit za avio karte

Turističke agencije specijalizovane za avio karte