PutujSigurno – blog o turizmu i putovanjima

Servis PutujSigurno.rs nastao je u želji da vam omogućimo da se na jednom mestu informišete o turističkim agencijama u Srbiji, kvalitetu njihovih usluga i pravima koja kao putnici možete ostvariti. Izbor turističke agencije koja će zadovoljiti vaše kriterijume sa nama postaje jednostavniji i sigurniji.

Kako mogu da proverim neku turističku agenciju?

Verovatno ste se mnogo puta zapitali koliko je neka agencija pouzdana i da li je uspela da u potpunosti zadovolji očekivanja svojih putnika. Mi vam dajemo mogućnost da na jednom mestu pročitate mišljenja drugih korisnika o svim turističkim agencijama, i da učestvujete u kreiranju sveopšteg utiska kako o agencijama, tako i o njihovim aranžmanima.

Ko može da koristi servis PutujSigurno?

PutujSigurno.rs je internet portal gde svi zainteresovani putnici mogu da iskažu svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo pruženim uslugama od strane turističkih agencija i gde mogu da razmene iskustva sa svojih putovanja. Urednici sajta proveravaju sve unose pre objavljivanja, kako ne bi bilo lažnih komentara. Cilj portala PutujSigurno.rs je da podstakne savesno poslovanje turističkih agencija, kao i da realno predstavi turističke ponude kako bi se na taj način smanjio broj nezadovoljnih putnika.

Kako mogu da se informišem o svojim pravima?

Na sajtu PutujSigurno, u okviru sekcije Blog, potpuno besplatno možete čitati tekstove o aktuelnostima iz oblasti turizma i dobijati korisne savete koji će vam olakšati putovanje. Trudićemo se da tekstovi prate teme koje su putnicima važne i zanimljive, uz mogućnost da i sami preporučite kojim oblastima možemo posvetiti pažnju u narednom periodu.  Svoja pitanja i nedoumice nam možete poslati putem komentara.

Sve naše aktivnosti imaju za cilj krajnje zadovoljstvo putnika i pomoć u kreiranju kvalitetnih i nezaboravnih putovanja. Podelite sa nama utiske o turističkim agencijama i postanite deo zajednice zadovoljnih putnika. Predložite neku od narednih tema za naš blog, i prijavite se na besplatan newsletter o turizmu i putovanjima.

Autor: Krsto Arsenijević | Objavljeno: 23.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.