Svet Putovanja

19.02.2018 | Autor: Mateja Panović

Da vam ne bi neko rekao: “Evo sa kakvim se znanjem putuje u Kinu”, predstavljamo vam neke zanimljivosti o kineskom jeziku koje mogu biti korisne ako planirate putovanje u Kinu. Saznajte koje reči treba obazrivo koristiti, a koje to reči u kineskom jeziku imaju dublje, negativno značenje.

09.02.2018 | Autor: dragan antic

Ako te zanima koji su to najbezbedniji gradovi za solo putnike, koji se često odlučuju za individualna putovanja na koje odlaze sami, pogledajte sledeću listu, i naučite kojih se mera predostrožnosti treba pridržavati kako biste ostali bezbedni na putovanju.

07.02.2018 | Autor: Maja Milićević

Medicinski turizam se nalazi među najbrže rastućim industrijama na svetu. Stranci sve više posećuju našu zemlju jer su zdravstvene usluge na podjednako visokom nivou, ali cene su dosta niže. Saznajte u nastavku koje destinacije u Srbiji nude najbolje medicinske tretmane.

04.02.2018 | Autor: dragan antic

Gurmanska putovanja i biti gurman podrazumevaju da imate pravu strast za hranom i pićem, da cenite kulinarsko umeće i da nije zadovoljstvo samo da utolite glad, već i da degustirate lokalne ukuse svetskih kultura i zemalja. Pogledajte koje destinacije u Evropi su sjajan izbor za gurmanska putovanja.

26.01.2018 | Autor: Marija Penezić

Pogledajte gde u Evropi smete piti vodu sa česme. U ovim zemljama je voda za piće ispravna, a otkrivamo i u kojim zemljama preskočiti česmušu, već treba piti filtriranu vodu ili još lakše dostupnu vodu iz flašice.

10.01.2018 | Autor: Aleksandar Pesic

Kvar automobila na putu je jedna od najvećih noćnih mora vozača. Ukoliko se nađete u takvoj situaciji, ovo su popravke automobila koje sami možete obaviti tokom putovanja.

28.12.2017 | Autor: Ivana Bošković

Pročitajte kako izgleda Jamajka putovanje, koje znamenitosti Jamajke obavezno morate posetiti i koju hranu nikako ne treba preskočiti. Saznajte kako da ostanete bezbedni na Jamajci, i kako da spremite sva potrebna dokumenta pre putovanja, jer je za putovanje u Jamajku potrebna viza.

27.12.2017 | Autor: Maja Milićević

Sve je počelo sa letećim balonima, da bi se na kraju "završilo" sa svima poznatim modelom aviona - Boing 747. Saznajte i zašto su cepelini prestali da se upotrebljavaju za komercijalno letenje, kao i koji je to avion korišćen za prvi putnički komercijalni let! Pročitajte sve zanimljivosti o putničkim letovima baš ovde.

26.12.2017 | Autor: Nataša Božić

Pročitajte zašto je ovaj rudnik soli koji se nalazi u neposrednoj veličini Krakova jedinstven. On je iz običnog nalazišta soli pretvoren u pravo umetničko delo i danas predstavlja pravu atrakciju za turiste iz celog sveta

25.12.2017 | Autor: Stanojević Milena

Pročitajte kako izgleda Peru putovanje, koje su to znamenitosti Perua koje obavezno morate da posetite, a šta je ono što obavezno treba da izbegnete. Saznajte da li je za Peru potrebna viza i kako najlakše organizovati put u Peru.

25.12.2017 | Autor: Isidora Ilic

Ako pre posete ovom gradu niste bili zaljubljeni, jedno je sigurno: zaljubićete se u Pariz, pa pročitajte naše predloge kako biste ovaj grad još više zavoleli i proveli jedan od najromantičnijih odmora

22.12.2017 | Autor: Maja Milićević

Pročitajte kako su se to uniforme stjuardesa menjale tokom istorije i kako je to uticalo na ugled avio kompanija.

22.12.2017 | Autor: teodora isailovic

Korisni gedžeti za putovanja će vam sigurno olakšati život. Pročitajte i saznajte koji gedžiti za putovanje vredi kupiti.

20.12.2017 | Autor: Srbo Jovanović

Saznajte kako izgleda Hong Kong putovanje, šta je ono što morate posetiti, koje su Hong Kong znamenitosti nezaobilazne, i zašto je ovo grad budućnosti.

 

18.12.2017 | Autor: Obradović Jelena

Pogledajte kako organizovati putovanje u Kambodžu, šta raditi kada stignete tamo i zbog čega Kambodža odiše tako unikatnim duhom koji vredi otkriti.

18.12.2017 | Autor: Obradović Jelena

Pročitajte koji će restorani u Pragu upotpuniti boravak u Češkoj. Ukuse centralno-evropske kuhinje najbolje spremaju baš ovi restorani u Pragu.