Rešenje za probleme sa spavanjem na putovanju

Svi koji su ikada spavali tj. Pokušali da spavaju u nekom prevoznom sredstvu, bilo to autobus, voz ili avion, svesni su pratećih problema. Konstantno vaganje između osrednjeg odmora i ukočenosti Vam pored vrata nepotrebno napreže i mozak. Klasični jastuci za vrat i spavanje u autobusu, koje možete naći u prodaji skoro pa i ne utiču na opterećenje vrata, već samo malo ublažavaju ugao pod kojim se on krivi. E pa, napokon je stiglo rešenje za problem sa spavanjem u putu.

Predlažemo sledeće: “NapAnywhere” jastuk za vrat. Ovaj jastuk u obliku tapaciranog diska sa podesivim naslonom je dugo očekivano rešenje. Samo je potrebno da ga stavite oko vrata i podesite tako da se jedno krilo jastuka oslanja na vaše rame, dok drugo drži vrat pod veoma malim uglom koji ne izaziva naprezanje i eventualnu ukočenost.

Pojas diska je potrebno da stavite ispod drugog ramena, kako bi dobili na čvrstini jastuka. Izumitelji ovog neverovatnog jastuka su čak otišli korak dalje, i jednu stranu tapacirali potpuno glatkom kožom za malo hladniji osećaj na dodir, a drugu kožom sa teksturom za topliji osećaj.

Kao što samo ime kaže, uz ovaj jastuk možete odremati bilo gde bez brige oko ukočenosti. Jastuk za spavanje u putu se proizvodi u pet boja i predložena cena će biti 60$. To možda i nije baš jeftino rešenje, ali ako će uticati na bolja lična iskustva sa putovanja možda bi bilo dobro uložiti novac. U svakom slučaju, nadamo se da Vam ovakvi i slični saveti za putovanja mogu olakšati bilo koji put i odmor.

Autor: Mateja Panović | Objavljeno: 12.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.