SAJAM TURIZMA 2017 u Beogradu i alternative za popuste

Februar je mesec kada se mnogo toga budi, pa i želja putnika da ulove najpovoljniji aranžman za letovanje, priličan popust za prolećno putovanje kao i druge pogodnosti. Mnogi putnici vide Sajam turizma kao pravo mesto za popuste, pa će to biti slučaj i za 39. Sajam turizma 2017. godine koji počinje 23. februara (četvrtak) i traje sve do 26. februara (nedelja). Pogledajte šta očekivati od ovogodišnjeg Sajma u Beogradu i da li je to baš pravo mesto gde popusti za letovanje čekaju?

Sajam turizma 2017 - popusti za leto 2017 aranžmani

Sajam turizma 2017 rešenje za putnike kojima Internet nije prioritet

Nema sumnje da će na Sajmu turizma 2017. godine veliki broj turističkih agencija ogoliti svoje letnje cene aranžmana koje dostižu maksimum tokom marta, aprila i maja. Ovo je primamljiva opcija mnogim putnicima i dobro rešenje mnogih koji žele u jednom dahu da odluče o svemu. Prošle godine je na sajmu svoje ponude i proizvode predstavilo 1135 izlagača, dok je broj posetilaca prešao cifru od 71000. Ovogodišnji organizatori najavljuju preko 1200 izlagača.

Na ovaj način na licu mesta dobijaju sve informacije o destinaciji o kojoj se raspituju, i šetnjom od štanda do štanda mogu uporediti cene, kvalitet smeštaja i lokacije. Stvar koja manjka, jeste iskreno iskustvo prethodnih putnika, koje možemo ponuditi mi. Ali o tome, u nastavku.

Dakle, Sajam zaista jeste idealno rešenje za putnike koji nemaju mnogo vremena da surfuju Internetom u potrazi za aranžmanima, odnosno vremena da istražuju ponude turističkih agencija.

Najpopularnije destinacije za leto 2017 među domaćim turistima će sasvim sigurno opet biti Grčka, Tuska, Bugarska, Španija, Italija i Crna Gora, dok se sve više putnika odlučuje i za Hrvatsku. Videćemo da li će biti još nekih iznenađenja.

Spisak izlagača na 39. Sajmu turizma od 23. do 26. februara 2017. godine možete preuzeti ovde.

Alternativa: evo kako do najpovoljnijih aranžmana odmah – 24/7

Ako ne spadate među putnike koji radije odlaze na sajam i izdvajaju nekoliko dana u potrazi za povoljnim aranžmanima, imamo rešenje za Vas. Evo kako zaobići gužvu, dugu šetnju, pregovore i pronaći najpovoljnije aranžmane za leto 2017 odmah. Najbolje od svega je što to možete uraditi uz konsultacije sa drugim putnicima!

#1 Pregledajte specijalne ponude na PutujSigurno.rs

Pored toga što stvaramo najveću zajednicu putnika u Srbiji, našim posetiocima nudimo i pregršt ponuda turističkih agencija tokom cele godine. Upravo na sajtu PutujSigurno.rs možete naći najpovoljnije aranžmane tokom svih godišnjih doba, 7 dana u nedelji, 24 časa dnevno.

Turističke agencije svakodnevno ažuriraju najpovoljnije specijalne ponude na našem sajtu, zato nemojte zavisiti od radnog vremena i ne čekajte tih 5 dana u godini, već odaberite specijalne ponude kada to Vama najviše odgovara pregledom ponuda: OVDE.

#2 Pošaljite direktan upit za putovanje putem našeg sajta

Pošaljite upit za putovanje turističkim agencijama

Ukoliko imate specifičan zahtev, ili do željene destinacije za leto 2017 niste došli putem specijalnih ponuda, PutujSigurno.rs nudi mogućnost da svim turističkim agencijama odjednom pošaljete upit za putovanje! Kreirajte svoju ponudu i pošaljite upit za putovanje – ovde!

#3 Uporedite turističke agencije

Za sam kraj, glavna prednost postojanja portala PutujSigurno.rs jeste mogućnost da uporedite iskustva putnika sa turističkim agencijama, te da odaberete najbolju turističku agenciju za sebe. Kada ste odabrali destinaciju i suzili aranžmansku ponudu na par agencija, odaberite turističku agenciju po svojoj meritako što ćete pročitati iskrena iskustva putnika sa turističkim agencijama – ovde!

Nadamo se da ćete odabrati najpovoljniji aranžman za sebe na ovaj ili onaj način, a tu smo i da Vas kroz PutujSigurno blog posavetujemo o svim destinacijama, kako do njih doći, šta tamo videti i kako destinacije uopšteno izgledaju.

Autor: Mateja Panović | Objavljeno: 14.02.2017. | Modifikovano: 08.03.2019.