Sa AirFrance-om lakše do Amerike i Australije

Tri kompanije – AirFrance – KLM, Delta Air Lines i Virigin Atlantic Limited su objavile potpisani sporazum u kom garantuju da će ubrzati i poboljšati zajedničke transatlantske operacije na letovima. Više nećete morati da razmišljate koliko će vam biti naporno da stignete do Amerike, preko Londona i Pariza, jer je ovaj put, zahvaljujući navedenim kompanijama, sada brži, lakši i dostupniji. Saznajte na koji način.

AirFrance saradnja sa Quantas, Vrgin Atlantic i Delta Air

Sporazum o zajedničkom ulaganju nastao je tako što je avio-kompanija AirFrance – KLM otkupila 31% udela u Virgin Atlanticu, a druga kompanija – Delta Air Lines će zadržati svojih 49% udela.

Zahvaljujući proširenom ulaganju ovih avio-kompanija, putnici će dobiti najudobniji, najbrži i najkvalitetniji put preko Atlantika, jer je u ponudi najsveobuhvatnija mreža puteva. Osim toga, tu su i pogodni rasporedi puteva, konkurentne cene, ali i međusobne pogodnosti, koje se odnose, najpre, na nagradne milje. Njih možete zaraditi i otkupiti među navedenim prevoznicima.

AirFrance obnovio saradnju i sa Qantas-om

Zahvaljujući obnovi saradnje između ove dve kompanije, putnici će imati mnogo više mogućnosti za letove između Evrope i Australije, preko Azije. AirFrance će počevši sa rezervacijama od 5. juna, dodavati svoje letove na letove kompanije Qantas, između Hong Konga i Sidneja, Melburna i Brizbejna, kao i na letove iz Singapura za Sidnej, Melburn, Brizbej i Pert.

Zbog ovog dogovora, kompanija AirFrance će nuditi nove letove preko Sidneja do drugih australijskih gradova, kao što su Kanbera, Hobart, Adelejd, Kerns i Darvin. Zahvaljujući saradnji između ove dve kompanije, i putnici Qantasa će moći da koriste letove koje nudi AirFrance, prema Parizu iz Singapura i Hong Konga.

Dogovor među ovim kompanijama se odnosi na više od 200 letova u toku jedne nedelje, što će putnicima obezbediti maksimalnu udobnost, sa manjim brojem rezerevacija, check-inova prtljaga, ali i mogućnost sakupljanja nagradnih milja na kodšerovanim letovima.

AirFrance jekompanija koja je poznata po tome da vodi računa o usluzi u toku trajanja leta, i veoma joj je važno da putnicima ponudi visoko kvalitetnu hranu.

Autor: Marija Penezić | Objavljeno: 28.05.2018. | Modifikovano: 22.02.2019.